Rak (22.6. - 22.7.)

Pečující znamení zvěrokruhu se vždy stará o své blízké. Lidé narození ve znamení Raka jsou připraveni poskytnout ostatním pohodlí a budou hodně investovat, aby se cítili šťastní. Rak je přítel, na kterého byste se měli obrátit, pokud jste v krizi. Tyto ženy jsou velmi empatické a jejich talent vcítit se do druhého člověka je velmi silný.

S Rakem se budete cítit jako v domě svých rodičů, kde cítíte tolik potřebnou lásku a něhu. Těžké rozhovory jsou pro tyto ženy doslova chlebem a máslem. Protože Raci zbožňují přemítání o svých vlastních emocích a starostech, budou ochotni podpořit konverzaci, kde si lidé vymění své pocity a upřímné myšlenky. Často však sami sobě pomoci nedokážou.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci se rádi hodně starají o ostatní. Jsou to uzemnění a praktičtí lidé, kteří vaše problémy seřadí od jádra logičtějším způsobem, místo aby přemýšleli emocionálně. Nejenže vyřeší vaše problémy, ale také vás navedou na správnou cestu.

Ženy v Býku umí pozorně naslouchat a poskytovat praktické rady. Komunikace se ženami zrozenými v v Býku může být užitečná, protože dávají vodítka k řešení vašich problémů a moudré rady, co dělat v té či oné situaci. Na rozdíl od Ryb s vámi nebudou plakat, ale udělají vše pro to, aby vám ukázaly cestu z nejsložitější situace. Díky nim se vám uleví. Uleví se však i Býkům?

Váhy (23.9. - 23.10.)

Je skvělé mít ve svém životě Váhy. Pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc, lidé ze narození ve znamení Vah tu vždy budou, aby vám pomohli. Díky své schopnosti vyvažování jsou také skvělí při řešení vašich problémů ve vztahu.

Vzdušný element Vah je spojen s komunikací a potřebou intelektuální výměny. Váhy jsou znamením, které má tendenci soustředit svou pozornost na druhou osobu během rozhovoru. To je jeden z hlavních důvodů, proč jsou tyto ženy skvělými posluchačkami. Neváhejte a zastavte se u nich pro radu. Rády vás vylechnou.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

To jsou filantropové, kteří rádi dělají charitu. Vždy chtějí oslovit lidi, kteří potřebují pomoc. Vodnáři jsou tu vždy, aby pomohli lidem, jak jen mohou. Jsou známí tím, že se narodili jako psychologové, tyto ženy rády naslouchají problémům jiných lidí. Jsou velmi soucitné, takže když jim otevřete své srdce, rády vám pomohou. Jakmile se jim svěříte, budou s vámi spolupracovat a najdou řešení.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jsou skvělými rádci, kteří vám poskytnou správné řešení všech problémů. Takže, když máte nějaké problémy ve vztahu nebo pracovní problémy, zeptejte se svých přátel v Panně, co dělat. Dokáží váš problém rozpitvat na kousíčky a poskládat tak, aby byl vyřešen. Jak hodně jsou samy po takové pomoci vyčerpané, už neřeší a může je to zničit.


Zdroje: www.pinkvilla.com, www.bustle.com