Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Ženy, které mají doma Kozoroha nebo se někdy do muže tohoto znamení „zakoukaly“ jistě potvrdí, že patří mezi velmi atraktivní osoby. Mají v sobě pozitivní agresivitu, takže často bývají skvělými vůdci. Právě jejich sebedůvěra ženy neuvěřitelně přitahuje. Díky ní mají muži Kozorozi obrovské kouzlo, kterému jen málokterá odolá.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Muži narození ve znameních Ryb jsou velmi laskaví, takže si dokáží získat i ta nejtvrdší srdce. Toto znamení ovládá jedinečné techniky svádění a vždy dokáže být velmi atraktivní. Každou ženu dostane jejich neskutečný smysl pro romantiku.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Kouzlo Střelce se projeví už na první schůzce. Dokonale mu totiž propadnete. Muži zrození ve Střelci totiž velmi rádi pečují o svůj vzhled. Jakmile se vedle vás objeví, propadnete jeho kouzlu a okamžitě se zamilujete. Střelci jsou velcí dobrodruzi, takže kromě vzhledu vás dostane i svými četnými historkami ze svých cest a ze života.

Štír (24.10. – 22.11.)

Muži narození ve znamení Štíra jsou pravděpodobně jedni z nejsvůdnějších a nejpůvabnějších, jaké kdy potkáte. Dokážou ženy zaujmout zcela přirozeným a podmanivým způsobem, a dokonce dokážou přesvědčit ostatní lidi, aby dělali to, co chtějí. Není snadné odolat a je tak lehké mu podlehnout.

Lev (23.7. – 22.8.)

Muž ve znamení Lva patří bezesporu mezi ty nejvzrušivější ve zvěrokruhu. Objevování je pro ně něco zásadního. Vědí, že jsou pohlední a využívají každou situaci, jen aby zazářili. Někdy stačí jediný pohled k tomu, aby ženu úplně roztopili. Lev je také obdařen tím nejúžasnějším úsměvem ve zvěrokruhu, a když ho předvedou, roztaje i ta nejchladnější žena.

Související články

Zdroje: www.instanews.it, virali.video