Štír (24.10. - 22.11.)

Na ženách narozených ve znamení Štíra je nejpřitažlivější jejich tajemnost. Jsou to intenzivní a tajemné ženy, které otřesou mužským světem a někdy je nechají uprostřed cesty a budou se divit, co se stalo. Jsou si své neodolatelnosti hodně vědomy. Jejich tajemná stránka z nich dělá okouzlující a krásné bytosti. O muže tyto ženy nemají vůbec nouzi, mohou si vybírat mezi mnoha nápadníky.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Nejatraktivnější na Vahách je jejich citlivost, ženy narozené v tomto znamení jsou podporující, pečující a milé, což je činí pro opačné pohlaví velmi přitažlivé. Ženy Váhy jsou pro své muže vždy oporou, když potřebují pomoc nebo podporu, ale budou tu také, když chtějí diskutovat o emocionálních nebo filozofických otázkách. Mnoho mužů nedokáže Vahám odolat.

Býk (21.4. - 21.5.)

Ženy zrozené v Býku jsou pro muže přitažlivé svými úspěchy. Jsou to skromné ženy, ale odhodlané uspět a díky své houževnatosti a tvrdohlavosti mají tendenci stát se vynikajícími vůdci v jakémkoli odvětví. Někteří muži jsou z takových žen doslova paf. Ženy v Býku jsou také velmi štědré a mazlivé. Jakmile se muž ocitne v jejich blízkosti, podlomí se mu kolena.

Beran (21.3. - 20.4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou impulzivní, což mnoho mužů přitahuje. Bývají také cílevědomé a dokáží okouzlit spoustu mužů. Jsou sebevědomé a nebojí se jít v životě za tím, co chtějí. Zuřivá vášeň, kterou v sobě nesou, je činí zcela neodolatelnými. Muži je většinou musí dlouho dobývat.

Lev (23.7. - 22.8.)

Ženy ve Lvu jsou od přírody okouzlující a nadšené a to jsou jejich dvě nejžádanější vlastnosti. Tyto ženy jsou rozené hvězdy, jsou vždy středem pozornosti a jejich nadšení je nakažlivé. Muži se v jejich blízkosti cítí ze začátku nejistě, ale jakmile Lvici více poznají, naleznou opět ztracenou půdu pod nohama. Ženy narozené v tomto znamení také ví, jak muže zaujmout, bývají hodně elegantní a pečují o svůj vzhled.


Zdroje: www.slobodenpecat.mk, bestlifeonline.com