Beran (21.3. - 20.4.)

V tomto znamení se narodily ty nejschopnější ženy zvěrokruhu. Ambiciózní, silné a impulzivní. Být impulzivní často funguje proti jejich vůli, ale zdá se, že je to pro ně také pozitivní vlastnost. Vůdčí znamení Berana má svou vnitřní část naplněnou ohněm a silou. Nepatří mezi ty ženy, které se snadno vzdají jakéhokoli těžkého cíle. Zdá se, že je nic nezastaví, protože musí svého dosáhnout za každou cenu.

Rak (22.6. - 22.7.)

Žena Rak je druhým nejschopnějším znamením. Toto citlivé sluneční znamení všechny překvapí svými protikladnými vlastnostmi. Podle astrologie jsou tyto ženy nelítostné v ochraně těch, na kterých jim záleží, a to z nich dělá jedno z nejsilnějších znamení. Svou osobností jsou přirovnávány k medvědí matce, která se stará o svá mláďata, i kdyby za ně měla položit život. V ochraně svých dětí jsou nezastavitelné.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři jsou spojeni se strategiemi. Síla žen zrozených ve Štíru pochází z vnitřní a vnější strany jejich duše. Na rozdíl od jiných silných slunečních znamení, jako jsou Beran a Rak, je o ženě narozené ve znamení Štíra známo, že je z hlediska plánování velmi tichým člověkem. Je to stratég s těmi nejsilnějšími touhami. Bývají velmi tvrdohlavé, pokud jde o dosažení jejich tužeb.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Obrovská sebedůvěra a žádný strach. Takové jsou ženy narozené ve znamení Kozoroha. Při konání dobrých skutků nikdy nezklamou. O ženě v Kozorohu je známo, že je jednou z nejúspěšnějších, protože se nikdy za žádných okolností nevzdá. Neúnavně pracuje (mívá i několik zaměstnání), obětuje své pohodlí, stoupá na vrchol, aby dosáhla toho, co chce. Patří také mezi nejpraktičtější ženy zvěrokruhu.

Lev (23.7. - 22.8.)

Ženy ve Lvu si váží ostatních, což vypovídá o jejich síle. Tyto ženy nastavují ty nejlepší hranice a limity v jakékoli záležitosti. Bývají optimistické, nemívají žádné pochybnosti a to jim dává obrovskou sílu všechno zvládat s lehkostí sobě vlastní. Jejich horlivost jim pomáhá dosahovat ty nejlepší výsledky.

Zdroj: Youtube

Zdroje: www.hindustantimes.com, timesofindia.indiatimes.com