Rak (22.6. - 22.7.)

Ženy v Raku jsou známé jako pečující matky a ochranitelky. Jsou také neuvěřitelně štědré, pokud jde o jejich emocionální energii a hlubokou schopnost vcítit se do druhých. Toto jemné vodní znamení je jedním z hlavních znamení zvěrokruhu, a proto vynikají v navazování citových spojení a budování pocitu bezpečí. Jejich dárcovské a pečovatelské tendence dělají ze zrozenkyň v Raku jedno z nejštědřejších znamení, protože jsou vždy ochotné udělat si čas na pocity a potřeby jiných lidí.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvi jsou jedinečné znamení zvěrokruhu, kterému vládne Slunce. Kterou štědřejší hvězdu v naší sluneční soustavě znáte? Proto jsou tyto ženy známé jako jedno z nejštědřejších znamení zvěrokruhu. Lvi jsou ve skutečnosti nejšťastnější, když se mohou vyhřívat v teple reflektorů. Tyto ženy rády dávají okázalé dárky, oslavují úspěchy jiných lidí a jsou vždy ochotné sdílet svou bezmeznou pozitivitu s ostatními.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny nebývají tak okázalé, pokud jde o dávání, ale toto pragmatické zemské znamení je ve skutečnosti také jedním z nejštědřejších znamení zvěrokruhu. Pannám jde především o službu druhým, a tak se často ochotně a velkoryse vzdávají svého času a energie, aby pomáhaly lidem a zlepšovaly svět kolem sebe. Nerozdávají žádné drahé dárky, nepatří mezi nejempatičtější osoby, ale projevují svou štědrost tím, že věnují svůj čas a energii jiným lidem a nabízejí svou pomoc a rady.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář je znamením, které vládne komunitám, skupinám a přátelstvím – to vše vyžaduje zdravé vztahy. Ženy narozené ve znamení Vodnáře jsou přirozeně štědré, zvláště pokud jde o prospěch kolektivu. Jako intelektuální vzdušné znamení tráví Vodnáři spoustu času a energie tím, že se snaží přijít s inovativními nápady, jak pomoci ostatním – vždy nesobecky upřednostňují potřeby skupiny před čímkoli jiným. Vodnářky jsou dojaty sociální spravedlností a humanitárními problémy a nikdy neváhají darovat své zdroje, aby pomohli podpořit dobrou věc.

Zdroje: www.bustle.com, bestlifeonline.com