Beran (21.3. - 20.4.)

Nejmilejší muže zvěrokruhu najdeme zejména ve znamení Berana. Tito muži jsou zábavní a přátelští, nezatěžují svou mysl zbytečným trápením, protože se zajímají výhradně o praktické aspekty života. Absence empatie je pak charakterizuje a tlačí k tomu, aby nikdy nebyli komplikovaní a trýznění a tudíž téměř nikdy smutní.

Muži ve znamení Berana dobře vycházejí s ostatními, a když jsou s jinými lidmi, nikdy nezapomenou vtipkovat, jsou celkově zábavní, umí vyprávět vtipné historky a uvolnit atmosféru. Když jsou ve společnosti stydlivější a odtažitější osoby, snaží se je tito muži zapojit do hovoru.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Muži Blíženci jsou skutečnými šampióny sympatií, vždy žertují a smějí se. Nikdy nezapomenou rozveselit lidi, se kterými tráví den, pěknými historkami souvisejícími s vtipnými příhodami, které zažili. Muži Blíženci raději relaxují a baví se, než aby byli stále smutní a ufňukaní nebo se kvůli něčemu obávali.

Hvězdy jim daly do vínku vrozené sympatie, vždy vtipkují, sdílejí zábavné fotky s přáteli na sociálních sítích. Ve společnosti vědí, jak vytvořit skupinu a být jako jakýsi článek, který ostatní nerozlučným způsobem spojuje.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnáři na první pohled nevypadají tak společensky, působí velmi vážně, ale jak je lépe poznáte, naplno se vynoří veškerá verva, které jsou schopni. Když se ocitnou ve společnosti, neopomenou předvést nejnovější vtip, který slyšeli, aby rozesmáli přátele. Muži ve znamení Vodnáře jsou velmi milí, rádi pomohou a poradí ostatním. Mají vždy dobrou náladu, proto jsou vyhledávanými společníky třeba na cesty, ale jsou oblíbnenými kolegy i v zaměstnání.


Zdroje: horoskopy.blesk.cz, chedonna.it