Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové jsou čtvrtým nejzáhadnějším znamením zvěrokruhu. Ženy v Kozorohu mohou být přemýšlivé, ale také nepředvídatelné a občas náročné. Často jim cizí lidé nerozumí. Tyto ženy jsou přirozeně rezervované, často drží své pocity uvnitř sebe a zřídka sdílejí své vnitřní pochody s ostatními.

Možná ani neprozradí své myšlenky nebo názory, dokud se na to necítí dostatečně pohodlně – díky tomu působí tajemně a zajímavě. Ženy narozené v Kozorohu mají také auru tajemna, protože se často soustředí na své cíle a neztrácejí čas zbytečnostmi. Jsou ambiciózní a cílevědomé a často mají plán do budoucna, kterému ne všichni ostatní mohou rozumět. Je to skoro, jako by věděly něco, co nikdo jiný.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Třetím nejzáhadnějším znamením zvěrokruhu jsou Ryby. Tyto ženy jsou jemné a soucitné, ale zároveň dokážou být neuvěřitelně tajnůstkářské a nevyzpytatelné. Milují skrývat své city a jsou přirozeně plaché – málokdy o sobě prozradí mnoho.

Ženy v Rybách mohou být velmi záhadné, nikdy nikomu neposkytnou jasnou odpověď nebo vysvětlení. Intuice Ryb je také neuvěřitelně silná – často vědí věci, které ostatní ne, což okolí může připadat tajemné, a dokonce až mystické. Ryby mají také hlubokou duchovní stránku, díky které jsou pro své okolí ještě více matoucí. Jejich tajemnost je součástí jejich nevinného kouzla – Rybám možná nikdy neporozumíte.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Na druhém místě mezi nejzáhadnějšími znameními zvěrokruhu je Vodnář. Vodnáři mají kolem sebe nádech tajemna a intrik, protože se často zdá, že jsou ve svém vlastním malém světě. Tyto ženy jsou nezávislé a zuřivě loajální, ale nenechají lidi dostat se příliš blízko – dokážou být rezervované a nepředvídatelné a odhalit tolik vodítek, aby lidi zaujaly.

Vodnářky jsou znamením, které miluje hádanky, tajemství a odhalování neznámého, a tak není divu, že samy dokážou být pěkně tajemní. Ženy ve Vodnáři mohou být složité a záhadné, protože si své nejniternější myšlenky nechávají pro sebe.

Štír (24.10. - 22.11.)

Není pochyb o tom, že Štíři získávají hlavní cenu za nejzáhadnější znamení zvěrokruhu! Mohou být intenzivní, vášniví a hluboce emocionální – často bez varování. Štíři si notoricky střeží své soukromí a jsou nevyzpytatelní. Tyto ženy málokdy někoho pustí dovnitř své duše. Dokonce ani jejich nejbližší přátelé možná nikdy neuvidí víc, než pohled na ženu, které má tendenci uchovávat ta nejhlubší tajemství daleko od jejich zájmu.

Pro vnější svět mohou být ženy ve Štíru skutečnou záhadou. Mají bystrou intuici, která jim v nejrůznějších situacích umožňuje zachytit i ty nejjemnější náznaky. Díky tomu jsou vynikající ve “čtení lidí” a porozumění jejich motivacím. To je další důvod jejich tajemnosti. Často dokážou zjistit, co si ostatní lidé myslí a co cítí, aniž by druzí museli říct jediné slovo.

Zajímá vás astrologická předpověď na květen 2023? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Youtube

Zdroje: www.sosyncd.com, internet.tuttogratis.it