Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha jsou hodně útoční, až hrubí. Jejich hrubost pochází z přílišné sebedůvěry. Jejich ego se může tak nafouknout, že si nemohou pomoci a shlíží pohrdavě na všechny kolem sebe. I když se aktivně nesnaží být nepříjemně útoční, moc se jim to nedaří, stačí okamžik nepohodlí nebo nevyžádaná rada, což Kozoroh nesnáší, a okamžitě vystartuje. Kozoroh je známý tím, že je super panovačný a ovládá druhé. Může se proměnit ve velmi arogantního a sebestředného člověka.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci jsou super drzí, protože jsou to prostě přímočaří tyrané. Pokud nevidíte věci podle jejich představ, je zle. Jedna věc, která opravdu dělá Blížence jedním z nejdrsnějších znamení zvěrokruhu, je to, že dokáže být neuvěřitelně milý, ale v mžiku se promění a útočí s vytaženými drápy.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býk není hrubý a útočný v pravém slova smyslu, ale zastrašuje. Pokud se mu někdo chce postavit, neumí si představit, jak zlý může být, dokud to nepocítí na vlastní kůži. Jedna z věcí, kvůli kterým je Býk obzvláště urážlivý, je to, že má také tendenci lhát o tom, jak hrubý ve skutečnosti je. Když ho upozorníte na jeho hrubé a nevyzpytatelné chování, obviní vás, že jste ho přiměli jednat tímto způsobem.

Lev (23.7. - 22.8.)

Útočnost Lva pochází z jeho vrozené agresivity. I když lidé jistě oceňují jeho upřímnost, ale často, když chce vyjádřit svůj názor, začne útočit a je dost nepříjemný. Lev je vždy vůdcem smečky. Když říká lidem, co mají dělat, a poučuje je, jeho sebevědomí se může změnit v agresivitu a hrubost.

Beran (21.3. - 20.4.)

Beran je docela horká hlava, a když chce, dokáže urazit kdekoho. Jako ohnivé znamení dokáže být velmi vášnivý, když má dobrou náladu, a velmi hrubý, když má špatnou náladu. Když se mu něco nelíbí, začne bezdůvodně útočit na ostatní. V takovém případě je lepší se mu vyhnout.


Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, www.yourtango.com