Panna (23.8. - 22.9.)

Není žádným překvapením, že na prvním místě tohoto žebříčku se ocitají ženy narozené ve znamení Panny. Preciznost, dochvilnost, dokonalost, žádná toleracnce k chybám a nepřesnostem. Takové jsou Panny a někdy vás jejich preciznost může až vyděsit. Panna musí mít ve všem řád a vyžaduje přesnost. Tyto ženy mají plán na dalších pět let a hodlají se jím také řídit.

Býk (21.4. - 21.5.)

Ženy narozené ve znamení Býka vynikají svou precizností zejména v práci, anebo pokud se jedná o nějaké byrokratické záležitosti. Oni vedí nejlépe, jak organizovat, mít vše pod kontrolou a mít vše po ruce s dokonalou přesností. Je to až neskutečné. Vyžívají se také v tabulkách a diářích, kam si znamenají příjmy a výdaje, organizují dovolené minutu za minutou a další důležité okamžiky.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nikoho by nemělo překvapit, že jsou v tomto žebříčku i ženy zrozené v Kozorohu. Patří k těm nejpreciznějším lidem, jaké kdy svět poznal. Ovšem pozor, jejich preciznost a puntičkářství se projevuje zejména v jejich práci. Sešity s poznámkami, volné listy, které však mají svůj vlastní řád, krabice a malé krabice, které obsahují další krabice, vše naskládané ve správném pořadí. V systematičnosti jim nelze konkurovat.

Beran (21.3. - 20.4.)

I ženy narozené ve znamení Berana patří mezi precizní osoby. Je však důležité zdůraznit, že Berani jsou precizní pouze a výhradně tehdy, když chtějí. Po zbytek času se chovají tak, jak chtějí. Ve skutečnosti ženy Berani kladou velký důraz na přesnost, považují to za nejlepší způsob, jak se zbavit problémů.

Rak (22.6. - 22.7.)

Může se zdát zvláštní najít v tomto horoskopovém žebříčku osoby narozené ve znamení Raka, přesto vás můžeme ujistit, že ženy v Raku vědí, jak být opravdu přesné, i když se často tváří, že ne. I když ženy v Raku rády lenoší, nemají odpor k přesnosti, právě naopak. Musí mít vše v pořádku a dokonalé, aby se mohly znovu pustit do práce a mohly si uspořádat myšlenky.


Zdroje: www.instanews.it, www.pinkvilla.com