Býk (21.4. - 21.5.)

Býk je jedním z nejmarnivějších znamení zvěrokruhu, rádi se udržují v kondici, pečují o svůj vzhled a dobře se oblékají. Ne náhodou tráví Býk hodiny a hodiny přípravami, když má jít ven s kamarády. Tolik zbožňují, když si jich ženy všímají a obdivují je.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy jsou znamením, které nejvíce dbá na estetickou stránku. Tito muži chtějí být elegantní, šik a dokonalí pokaždé, když odcházejí z domu. Rádi se procházejí venku kolem výloh obchodů, v nichž se na sebe moc rádi dívají.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lev je rozený vůdce a jako takový chce zazářit. Je velmi ješitný, tráví hodiny v koupelně a před skříní s oblečením. Tito muži řeší svůj účes více než leckteré ženy a výjimkou není ani to, že si barvením vlasů zakrývají své šediny.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci jsou ješitní, rádi přijímají komplimenty a co se módy týče, tak jsou velice kreativní a vědí, jak vyniknout. Rádi oslovují ve společnosti cizí dámy, před kterými se nakrucují a chvástají. Často tak okázale, že se až ztrapní.

Rak (22.6. - 22.7.)

Muži narození ve znamení Raka potřebují neustálou pozornost žen, až jsou s tím otravní. I když jsou velmi ješitní, nemají odvahu to přiznat. Tito muži také neradi stárnou, nedokáží se smířit s přibývajícím věkem, a tak se stále snaží působit mladě. Často kvůli tomu působí směšně a bývají terčem posměchu okolí.

Zdroj: Youtube

Zdroje: donna.fanpage.it, www.pinkvilla.com