Beran (21.3. – 20.4.)

Lidé narození ve znamení Berana nejvíce nesnáší vše, co je pomalé, a to jak lidi, tak věci. Nekonečně je nudí zpomalení a také neaktivní lidé, ke kterým dokáží být pěkně netolerantní. Vytočí je k nepříčetnosti, pokud jim nebudete odpovídat na zprávy nebo ignorovat jejich telefonáty.

Býk (21.4. – 21.5.)

Co nesnáší lidé zrození v Býku? Nerozhodnost a všechny lidi, kteří mění své názory jak obnošené ponožky. Dokáže je také pořádně naštvat, když nemá někdo stejný smysl pro spravedlnost jako oni.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Blíženci jsou natolik společenští a komunikativní, že absolutně nesnáší, když jsou ignorováni. Je pro ně také nesnesitelné, když je někdo umlčuje nebo žádá, aby se utišili. Nenávidí všechny lidi, kteří postrádají smysl pro humor.

Rak (22.6. – 22.7.)

Klidné a přesné znamení Raka nesnáší nepořádek a chaos. Hlavně doma mají rádi, když je vše na svém místě a jakmile to tak není, dokáží být pěkně podráždění. Nemohou také vystát ty, kteří neberou ohledy na jejich pocity.

Lev (23.7. – 22.8.)

Zrozenci ve Lvu milují pozornost, ale také rádi lenoší. Nenávidí, když je během jejich odpočinku někdo ruší, hluční lidé v jejich blízkosti je dovádějí k šílenství. Jsou rovněž citliví na lidi se zlými úmysly, dokonce jsou schopni vycítit jejich negativní vibrace.

Panna (23.8. – 22.9.)

Lidé narození ve znamení Panny musí mít vše pod kontrolou a v jejich životě musí panovat řád. Nesnáší, když je někdo vyruší v jejich rutině, která jim dodává klid. Také nemají rádi lidi, kteří jsou chaotičtí a neumí si zorganizovat čas.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Váhy jsou nejelegantnějším znamením zvěrokruhu a velmi si potrpí na slušné vychování. Právě z tohoto důvodu nesnáší hrubost a dokáží to dát všem, kteří se k nim nechovají dobře, patřičně najevo.

Štír (24.10. – 22.11.)

Primární nenávist lidí narozených ve znamení Štíra je namířena na lháře. Pokud někdo notoricky lže, pocítí na vlastní kůži Štírovu odtažitost a pohrdání. Co ještě Štíry vytáčí, je to, pokud se někdo šťourá v jejich soukromí a snaží se odhalit jejich tajemství.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Dynamičtí Střelci nesnáší přetvářku a dokáží všem falešným hráčům pořádně vytmavit. Rovněž nenávidí osobní otázky, které se týkají jejich financí a dokáže je vytočit, každý neschopný řidič, vedle kterého se v autě ocitnou.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha nesnášejí ty, kteří si půjčují peníze a nevracejí je, stejně jako všechny, kteří si žijí nad poměry. Doslova alergičtí jsou na nevyžádané rady a poučování. Pokud začnete konverzaci s Kozorohem slovy „měl bys“, raději se mu kliďte z cesty.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vodnář je nezávislý, proto nemá rád, když ho jeho blízcí jakkoli omezují nebo dokonce nutí do slibů, které nemůže dodržet. Nesnáší také všechny ty, kteří si ho dobírají za jeho revoluční názory.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Citlivé Ryby, které se často ztrácejí ve svých snech a fantaziích nenávidí kruté a zlé lidi, kteří se vysmívají ostatním. Rozpoznají brzy, když jim někdo lže, což nejsou schopné tolerovat.

Zdroje: lifelive.eu, donna.fanpage.it