Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář je jedním z nejvíce nepředvídatelných znamení zvěrokruhu. Jeho hlavní charakteristikou je introvertnost a rezervovanost a ženy narozené v tomto znamení těžko berou věci jako samozřejmost. Jsou však vynikajícími pozorovatelkami: rády přemítají, ale v některých případech mohou být také obzvláště impulzivní.

Tváří v tvář neočekávané situaci může žena Vodnář udělat krok zpět a po dlouhou dobu přemýšlet o tom, co je nejlepší udělat. Nejlepší způsob, jak se přiblížit k nepředvídatelnému znamení jako je Vodnář, je přijmout jeho tvrdohlavost a brát je takové, jaké jsou.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci jsou velmi zvláštní znamení, které může projevovat znaky naprosté nepředvídatelnosti. Jejich přátelé a příbuzní tuto zvláštnost dobře znají. Ve skutečnosti bývají Blíženci spíše uzavření a stěží se někomu otevírají. Nevyjadřují své myšlenky nahlas. Raději si vše dělají sami a vyhýbají se žádostem o pomoc.

Ženy v Blíženci jsou ochotny udělat cokoliv, aby dosáhly určitých cílů. Pokud jim dáte radu, málokdy ji poslechnou. Mají tendenci rozhodovat se vždy zcela samy, aniž by se nechaly ovlivnit názory ostatních. V důsledku toho mohou za určitých okolností působit náladově a velmi nepředvídatelně.

Beran (21.3. - 20.4.)

Beran je znamení zvěrokruhu známé svou výraznou impulzivitou a rozhodností, která je v některých případech opravdu přehnaná. Tyto vlastnosti často vedou tyto ženy k nepředvídatelnosti a k ​​unáhleným rozhodnutím, a to i důležitým, přičemž zanechávají nejbližší lidi v šoku.

Žena Beran málokdy dokáže být klidná a trpělivá: pokud něco chce, musí to dostat za každou cenu a co nejdříve. Aby toho dosáhla, je žena v Beranu ochotna udělat cokoli a tváří v tvář jakékoli překážce dokáže zaujmout obzvláště nepředvídatelné a nečekané postoje.

Štír (24.10. - 22.11.)

Rozzlobit Štíra znamená být konfrontován s naprostou nepředvídatelností. Je proto lepší těmto ženám nezpůsobovat zklamání a neubližovat jim. Mohly by být obzvlášť nepředvídatelné a uchýlit se k opravdu nečekaným reakcím. Žena Štír je však v každodenním životě klidná a mírumilovná a téměř neplýtvá energií, pokud to není opravdu nutné. Pokud však vůči ní někdo udělá chybu, ocitne se tváří v tvář bojovné osobnosti, od které neví, co čekat.

Zajímá vás astrologická předpověď na květen 2023? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Youtube

Zdroje: www.unadonna.it, bestlifeonline.com