Blíženci (21.5. - 20.6.)

Pro Blížence (a samozřejmě ani pro ostatní znamení zvěrokruhu) nebude novinkou, že se jedná o nejméně zodpovědná znamení horoskopu. Ženy Blíženci jsou často zodpovědné za jednu jedinou věc: rozhodně silnou a rušivou vitalitu, která je vede k nerozumným rozhodnutím. Vědí, že něco chtějí, ovšem nevědí, co chtějí. Tato jejich touha je vede do potíží ve vztazích, s prací a nevyznají se vlastně ani samy v sobě.

Ryby (19.2. - 20.3.)

Jak je o Rybách známo, proplouvají si životem tam, kam je proud zažene. Není proto divu, že také patří k nejméně zodpovědným znamením. Ženy v Rybách někdy přivádějí své partnery k šílenství, protože vždy musí brát ohled na jejich způsoby chování, které jsou často tak dětinské a bláznivé, že se tomu nedá ani věřit. Naštěstí jsou zároveň natolik okouzlující, že jim tuto nezodpovědnost často partneři z lásky promíjejí.

Lev (23.7. - 22.8.)

Hlavním problémem žen narozených ve znamení Lva je to, že bývají obecně dost arognatní a přesvědčené, že snědli všechnu moudrost světa. Kvůli tomu mají sklony být hodně nezodpovědné a často mávnou nad důležitými situacemi rukou. Však ono se to nějak vyřeší.

Střelec (22.11. - 21.12.)

Střelci a ženy nevyjímaje, jsou lidé, kteří v podstatě žijí plnohodnotný život a odmítají se sklonit před každodenními povinnostmi. Jít nakupovat, chodit do práce nebo se starat o domácnost? Střelci nemají čas ani na tyto věci, ani na naslouchání pocitům druhých. Rádi žijí naplno a zodpovědnost v takovém způsobu života nemá moc šanci.

Váhy (23.9. - 22.10.)

Přestože jsou lidé narození ve znamení Vah a ženy obzvlášť obecně velmi organizovaní, co se týče osobního života, v tomto žebříčku si vysloužili páté místo. Váhy umí být děsně nezodpovědné, hlavně v situacích, kdy se chtějí vyvléknout z povinností, které je k smrti nudí nebo jim jsou nepříjemné.


Zdroje: www.chedonna.it, www.instanews.it