Beran (21.3. - 20.4.)

Berani jsou velmi cílevědomí lidé a také sebevědomí, věří v sebe a svá vlastní rozhodnutí. I když vás budou milovat a podporovat vás v láskyplném vztahu, jsou také úplně v pohodě, když jsou sami. Potřebují svobodu pro naplnění svých plánů a uskutečnění svých cílů. Rozhodně jim v tom nebraňte a důvěřujte jim.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Znamení Blíženců vládne planeta Merkur, takže je známo, že jsou tito lidé společenskými motýly zvěrokruhu. Žijí život ve větru a mají rádi svobodu. Někdy jsou nestálí jako počasí. Jsou velmi společenští a mohou s vámi mluvit o čemkoli. Pokud se náhodou ocitnou ve vztahu, potřebují pokračovat ve své volnosti. Pokud jsou však hluboce zamilovaní, nevěry se nemusíte obávat.

Panna (23.8. - 22.9.)

Pokud jde o vztahy, Panny milují stabilitu stejně jako kterékoliv jiné zemské znamení. Ale také se neustále snaží zlepšit sami sebe. Lidé narození v tomto znamení bývají uzavření a zaneprázdnění hledáním dokonalosti, kterou lze nalézt pouze tehdy, když jsou sami a mají dostatek svobodného času. Pokud chodíte s Pannou, je důležité ji naslouchat, povzbuzovat ji a pak jí dát prostor, aby udělala vše, co potřebuje. Ocení vás za to.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci vládne Jupiter, největší planeta Sluneční soustavy, to znamená, že toto divoké znamení miluje svobodu více než jiná znamení zvěrokruhu. Mohou mít blízký a intimní vztah se svým partnerem, ale mohou také vydržet být celé dny pryč z domu, aniž by volali a hlásili se. Pokud chodíte se Střelcem nebo o tom přemýšlíte, vězte, že potřebují svůj vlastní život a dobrodružství.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Toto vzpurné znamení zvěrokruhu není nejromantičtější ze znamení, váží si osobní svobody. Vodnáři mají svůj vlastní způsob vyjadřování a vyznávání lásky a dělají to svým vlastním způsobem. Mohou být dobrými partnery a skvělými přáteli. Pokud s nimi chcete být ve shodě, respektujte jejich osobní časový rozvrh.


Zdroje: www.bustle.com, www.elitedaily.com