Lev (23.7. - 22.8.)

Lidé narození ve znamení Lva riskují, že nikdy nebudou šťastní, protože vše, co se jim stane, berou do extrémů, a to jak v dobrém, tak i ve zlém. Zejména v lásce nakonec hořce litují minulých vztahů a situací a zdá se, že jejich utrpení nikdy neskončí. Zahledění sami do sebe, jejich sebestřednost a sobeckost bývají právě překážkami k dosažení pocitů spokojenosti a štěstí.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pro Váhy je melancholický postoj tou nejlepší strategií, zvláště když cítí, že jim v životě něco nevychází a jsou v nerovnováze. Jakmile se jim nedaří dosáhnout vyrovnanosti a spravedlnosti, bývají nepříjemní, otravní, hádaví a kousaví. V těchto momentech se od nich raději držte dál, mohli byste to pěkně schytat.

Rak (22.6. - 22.7.)

Jak víte, lidé narození ve znamení Raka jsou velmi melancholičtí a nikdy nezapomenou na nic, co se stalo v jejich minulosti. Pro ně je nemožné být šťastní, vždy se v jejich mysli objeví něco špatně nebo nějaká negativní myšlenka. I když se pro ostatní jejich život nebo moment může zdát šťastný, Raci to tak necítí. Zabývají se tolik tím, co bylo, že jejich budoucí štěstí bývá hodně daleko.

Související články

Ryby (21.2. - 20.3.)

Lidé narození ve znamení Ryb často náhle mění náladu. Proto nemohou být dlouho šťastní. Melancholie a vzpomínka na něco, co je způsobilo utrpení, se nakonec velmi snadno znovu vynoří. Toto citlivé znamení se nedokáže jen tak odpoutat od smutných myšlenek, propadá pocitům beznaděje a jejich štěstí je potká málokdy.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Přestože se Kozoroh vždy snaží vytěžit ze současnosti a budoucnosti maximum, skončí v pasti ve své minulosti. Štěstí, které by mohli zažít, kdyby jejich mysl byla bez starostí a úzkostí, by určitě bylo nádherné. Jen málo Kozorohů si toto uvědomuje a snaží se to změnit.

Zdroje: www.piusanipiubelli.it, www.svetzeny.cz