Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové jsou proslulí svou ambiciózní povahou a dodržováním přísného životního stylu. Díky tomu působí nudně a skutečně i nudní jsou. Berou svůj život, sny a vše kolem příliš vážně, a proto přicházejí o zábavu, kterou jim život nabízí. Vládne jim planeta Saturn, tito lidé se rádi řídí tradičními pravidly a také zřídka dělají něco mimo svou zónu pohodlí. Vždy se vyhýbají něčemu riskantnímu nebo dobrodružnému, a i když jsou to dobré vlastnosti, tak jsou vlastně pro ostatní nezajímaví. Často se nedokáží uvolnit a bavit se, protože to v nich vyvolává pocit viny, vždyť by přece stihli tolik práce, kdyby odpočívali.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby jsou jedním z nejsladších a nejlaskavějších znamení zvěrokruhu. Tito lidé mají srdce na dlani, cítí a milují bezpodmínečně. Svými extrémními emocemi to však ztěžují lidem kolem nich, je totiž hodně těžké odhadnout, jak zareagují na poznámku nebo vtip. Často pláčou a dotkne se jich i nevinný žert. Ti, kteří Ryby neznají, je kvůi tomu považují za nudné. Ryby se tak většinou pohybují pouze ve společnosti dlouholetých přátel, které dobře znají a oni dokonale znají je.

Rak (22.6. - 22.7.)

Lidé narození ve znamení Raka jsou považováni za nudné znamení, protože neocení nic nepředvídatelného. Nesnáší jakékoli překvapení, vždy se cítí zaskočení a neví, jak reagovat. Rádi se starají o druhé, ale kvůli této vlastnosti přicházejí o zábavu, kterou si užívají všichno ostatní. Neradi také cestují spontánně, nemají rádi, když jim někdo narušuje jejich rutinu a dobrodružství v nich vyvolává úzkost. Není divu, že pro ostatní mohou působit nudně.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Zrozenci ve Vahách musí mít pevný plán, než se pro něco rozhodnou. Chtějí si být vědomi všech rizik a nástrah, než se do něčeho pustí. Váhy jsou obvykle ty praktické, což znamená, že jim chybí kreativita a představivost. Navíc tito lidé jen zřídkakdy riskují, vždy volí bezpečnou možnost. Málokdy také prezentují své názory a pocity. Všechny tyto vlastnosti mohou působit nezábavně a nudně.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býk může být velmi okouzlující díky své pracovité povaze a vrozené přitažlivosti. Na druhou stranu jsou však tito lidé tvrdohlaví a mají rozhodnou povahu, jsou však také netrpěliví, impulzivní, ale dokáží zachovat klid v těch nejtěžších situacích. Ale jen zřídka je uvidíte, že zkoušejí něco nového nebo odlišného. Pokud mají pocit, že konverzace směřuje k něčemu, co se jim nelíbí, přestanou se jí účastnit. Stejně tak nedonutíte Býka, aby dělal něco nebo šel někam, kam nechce. Mají často sobecké chování, a co z nich dělá nudné znamení, je především to, že nikdy nevystoupí ze své komfortní zóny a bývají značně opatrní na své peníze.

Právě vyšel speciál časopisu Vlasta Horoskopy 2023

Najdete v něm hvězdné předpovědi od jedné z nejlepších českých astroložek Jarmily Gričové. Zajímá Vás, co vás čeká v lásce, vztazích, financích i kariéře a na co se zaměřit v příštím roce? Jako bonus v časopise najdete velký a podrobný úvod do numerologie, díky kterému se stanete znalcem. Pokud jste ještě neslyšeli o reflexní terapii, i tu vám speciál Vlasty Horoskopy 2023 představí.

V prodeji za 59 Kč nebo k objednání ZDE.


Zdroje: astrotalk.com, www.instanews.it