Býk (21.4. - 21.5.)

Ženy narozené ve znamení Býka se rády starají o ostatní. Jsou to praktičtí lidé a pomohou vám, kdykoli to potřebujete. Nejenže vyřeší vaše problémy, ale také vás navedou na správnou cestou. Umí pozorně naslouchat a vždy vám dobře poradí. Nikdy s vámi nebudou plakat, ale zhodnotí váš problém racionálně. Jsou vám k dispozici, kdykoli si vzpomenete, Býci jsou nadmíru obětaví, proto jim čas na sebe moc nezbývá.

Rak (22.6. - 22.7.)

Rak je rodinný typ, a proto se vždy stará o své blízké. Je připraven kdykoli poskytnout pohodlí a udělá maximum, abyste se cítili šťastní. Rak je přítel, na kterého byste se měli obrátit, pokud jste v krizi. Ženy v Raku jsou velmi empatické a mají silně vyvinutý talent vcítit se do druhého člověka. Projeví k vám i lásku a něhu, vždy pomohou. Často však samy sobě pomoci nedokážou.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Je skvělé mít ve svém životě Váhy. Pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc, tyto ženy budou vždy ve vaší blízkosti, připraveny vás vyslechnout a vyřešit problém, který vás trápí. Díky své schopnosti vyvažování jsou také skvělé při řešení vašich problémů ve vztahu. Umí trpělivě naslouchat. Jenže při tom hodně zanedbávají své vlastní potíže.

Panna (23.8. - 22.9.)

Pokud máte nějaké problémy ve vztahu nebo pracovní problémy, zeptejte se ženy narozené v Panně, co máte dělat. Dokáže váš problém rozpitvat na kousíčky a poskládat tak, aby byl vyřešen. Jak hodně jsou samy po takové pomoci vyčerpané, už většinou neřeší a může je to zničit.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Ženy zrozené ve Vodnáři jsou tu vždy, aby pomohly lidem, jak jen mohou. Jsou známé tím, že se narodily jako talentované psycholožky. Tyto ženy rády naslouchají problémům jiných lidí. Jsou velmi soucitné, nebojte se jim otevřít svá srdce.

Zdroje: herway.net, timesofindia.indiatimes.com