Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy berou přátelství velmi vážně a udělají vše, aby si ho udržely. Mají spoustu přátel, protože o svá přátelství pečují. Jsou kontaktní, nabídnou pomoc každému, kdo ji potřebuje, na jejich rameni se mohou jejich přátelé kdykoli vyplakat. Váhy jsou stejně soucitné jako zábavné, špatnou náladu si však na svých přátelích nevybijí. Někdy si přátel váží stejně jako rodiny.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Každý potřebuje alespoň jednoho přítele Blížence, což je pravděpodobně důvod, proč mají Blíženci tolik přátel. Poptávka po jejich přátelství je obrovská. Blíženci jsou nesmírně zábavní. Když s vámi mluví, opravdu je zajímá, co chcete říct, a nečekají jen až skončíte, aby mohli začít mluvit. Bývají hvězdami večírků a oslav, z cizího člověka si rychle udělají svého kamaráda.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvi jsou populární a mají velké množství přátel. Je zřejmé, že nemohou být opravdovými přáteli s každým, kdo je obdivuje, ale stále jsou schopni pěstovat skutečná přátelství. Když se Lev s někým spřátelí, je zuřivě loajální a laskavý. Když je Lev váš přítel, víte, že vám stojí za zády a udělá pro vás cokoli. Lvi jsou energičtí, zábavní a nadaní pomáhat svým přátelům vidět věci v jasnějším světle. Jsou ke svým přátelům přímočarí, ale nikdy ne krutí. Cení si poctivosti stejně jako přátelství, takže není divu, že mají hodně obojího.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnáři jsou známí svou schopností získat a udržet si spoustu přátel. Možná je to tím, že jsou přirozeně přátelští – lidé se v jejich blízkosti cítí dobře a Vodnáři je povzbuzují. Vodnáři jsou především loajální, a když jsou s někým přáteli, zavazují se, že jim budou přáteli v dobrých i špatných časech. Když se kamarádíte s Vodnářem, máte přítele na celý život.

Beran (21.3. - 20.4.)

Zrozenci v Beranu mají spoustu přátel, protože jejich nadšení je nakažlivé. Lidi přitahuje i jejich pozitivita, energie a vitalita. Beranům je těžké odolat, zejména také pro jejich touhu po dobrodružství. Ke svým přátelům může být někdy neomalený, ale nedělá to ze zlomyslnosti, někdy prostě musí říct, co si myslí. Přátelé však vždy ocení jeho upřímnost.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci nejsou stydliví a nebojí se nových míst a lidí, neustále si získávají nové přátele, ať jsou kdekoli, a jsou s těmito přáteli stále v kontaktu. Lidé tíhnou ke Střelci pro jejich štědrost, velké srdce a schopnost je rozesmát. Střelec bere roli přítele vážně a přátelství si udrží, bez ohledu na to, jak dlouhé může být.


Zdroje: www.yourtango.com, www.horoskop.cz