Ryby (21.2. - 20.3.)

Pokud jde o vztahy, lidé ve znamení Ryb se potýkají s mnoha problémy. Jak je známo, ženy narozené ve znameních Ryb, jsou nejcitlivějším znamením zvěrokruhu a zrozenci v Rybách mohou být někdy překvapivě chladní a emocionálně vzdálení. Své emoce ženy v Rybách nejraději drží pod pokličkou, takže jim druzí často jen těžko rozumí. Způsobuje jim to potíže v partnerských vztazích, kvůli tomu od nich muži často odcházejí. Ženy ryby tak zůstávají osamělé, ponořené do svých myšlenek, cítí se neklidně a smutně.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jsou příliš emotivní. Jejich sklon brát si vše osobně, může vést k jejich značnému vnitřnímu neklidu. Způsobuje to zejména jejich putničkářská povaha. Jejich časté přílišné přemýšlení je donutí se od svých partnerů distancovat. Na druhou stranu však toto znamení touží po pozornosti, a pokud se mu jí nedostává, stáhne se do své ulity.

Štír (24.10. - 22.11.)

Lidé ve znamení Štíra vám budou tvrdit, že jim nevadí být sami, dokud se neocitnou skutečně sami. Zejména ženy vystupují jako statečné, ale jakmile se ocitnou samy bez partnera, nezvládají tento stav lehce. Ne že by se o sebe nedokázaly postarat, chybí jim ale pocit, že je má někdo rád. Od svých blízkých vyžadují hodně prostoru, protože chtějí mít čas sami na sebe. Někdy se však může stát, že se ve vztahu cítí příliš izolovaní a citově vzdálení.

Rak (22.6. - 22.7.)

Citlivá povaha Raka závisí na lásce, útěše a oddanosti toho druhého. Raci neustále touží po tom, aby se o ně někdo postaral. A přestože je pro Raka těžké přestat někoho milovat a jednoduše se ho vzdát, jakmile se začnou cítit odpojeni, často upadnou do stavu osamělosti. Stahují se do sebe a nedávají najevo skutečné city.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové soustředí velkou část své energie na to, aby se prosadili ve své práci, což jim ponechává málo času na budování vztahů. Tito workoholici upřednostňují úspěch, bohatství a kariérní záležitosti před svými osobními životy. Toho mohou nakonec litovat, protože dříve nebo později zjistí, že je po příchodu z práce nikdo doma nečeká. Zpočátku jim samota nevadí, ale v pokročilejším věku se mohou cítit velmi osamělí.

Zdroje: bestlifeonline.com, PINKVILLA