Beran + Beran

Dva Berani? Tihle dva tvrdohlavci spolu těžko vyjdou. Veškerý jejich společný čas, to jsou jen hádky a výbušné dohadování o maličkostech. Ani jeden z nich neustoupí a nikdy se neshodnou. Oba dva jsou hrdí a nikdy nepřiznají, že by se mohli mýlit. Žádný konflikt se mezi nimi nikdy nevyřeší.

Beran + Váhy

Svobodomyslná povaha Vah společně s jejich idealismem nesedí každému. Kdo však Váhy nemůže vystát, to je divoký Beran. Každý z nich pochází z jiného světa, jejich pohledy na život jsou naprosto odlišné. Nikdy se nedomluví, nikdy nenajdou kompromis a jejich vztah nemá budoucnost.

Býk + Lev

Jejich vzájemný vztah je jako pes s kočkou. Tato dvě znamení zvěrokruhu se doslova nenávidí. Někdy může rozdílnost povah fungovat, v tomto případě však nemají Býk a Lev žádnou šanci. Jakmile se k sobě přiblíží, už se provokují a hašteří, nikdy se na ničem nedohodnou.

Blíženci + Blíženci

Co může být horšího než dvě osobnosti přetahující se v jedné osobě? Čtyři osobnosti ve dvou osobách. Když se potkají dva Blíženci, je to pekelná jízda. Ve společném životě je čekají jen hádky, handrkování, hysterické scény a neustálé dohadování.

Rak + Ryby

I když jsou tato znamení hodně citlivá, společnou řeč nenajdou. Jejich citlivost je v tomto případě na škodu, jsou tak citliví, až jsou si vzájemně nesnesitelní. I když jim to ze začátku může klapat, s přibývajícím časem si začnou vadit a nakonec se nemohou ani vystát.

Štír + Vodnář

Dva protiklady, to jsou lidé narození ve znamení Štíra a Vodnáře. Zatímco Štíři jsou velmi intenzivní a chtějí mít vše pod kontrolou, Vodnáři jsou klidní a někdy až moc. Jejich povaha Štíra štve, Vodnáři se zase necítí dobře blízko mocné povahy Štíra. Jejich spojení nemůže být nikdy šťastné.


Zdroje: my.astrofame.com, www.purewow.com