Podle horoskopu ve skutečnosti existují některá znamení zvěrokruhu, která mají od přírody schopnost klamat ostatní a často toto pokušení následují. Pokud máte vztah s jedním z těchto znamení, měli byste být velmi opatrní: riziko podvodu je velmi vysoké.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lidé narození ve znamení Lva mají jediný cíl, být vždy středem pozornosti a být první v každé oblasti života. I když jde o klamání druhých, nikdy se nezastaví před ničím. Na znamení Lva si musíte dávat velký pozor, nemá problém vás kvůli vlastním zájmům a cílům podrazit. Díky své zahleděnosti Lev navíc necítí vůbec žádné výčitky svědomí a mnohdy si ani neuvědomuje, že je podrazák.

Býk (21.4. - 21.5.)

U lidí narozených ve znamení Býka nelze říci, že klamání je jejich normální vlastností. Obvykle je toto znamení velmi klidné a stěží se dostává do situací, které jsou komplikované nebo které mohou ublížit ostatním. Obrat nastává v okamžiku, kdy Býk zjistí, že byl zrazen nebo zraněn. Stane se z něj rozzuřená osoba, která bez rozmýšlení dokáže podvádět i klamat a bez milosti vás podrazí.

Beran (21.3. - 20.4.)

Ve chvíli, kdy si lidé narození ve znamení Berana stanoví cíl, už jim nemůže stát v cestě absolutně nic. Zejména pokud jde o soutěžení s ostatními, Beran nikdy nemá žádné skrupule a naopak nakonec zavádí skutečné strategie, jak kompromitovat cestu ostatních. Předem si promyslí podvod, jen, aby vyhrál. Pozor na něj!

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci, jimž vládne komunikativní Merkur, jsou zvědaví lidé, kteří vyžadují hodně duševní stimulace. Často se zapovídají na večírku, bývají přelétaví a podvádět svého partnera patří k jejich dobrodružstvím, která potřebují k životu. Jsou mistři výmluv a jsou naprosto bezkonkurenční ve vymýšlení pohádek, kde byli a s kým.

Zdroje: www.piusanipiubelli.it, nypost.com