Blíženci (22.5. - 21.6.)

Zřejmě vás nepřekvapí, že na prvním místě tohoto seznamu jsou ženy narozené ve znamení Blížence. Toto proměnlivé vzdušné znamení je známé svými drby a určitě je moc baví. Blíženec je osobnost se dvěma tvářemi, která po složení slibu nedokáže udržet tajemství. Vyvarujte se jich a nesvěřujte se s informacemi, které považujete za soukromé.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři se snaží stát experty na psychologii lidí ve svém životě. Jsou to také nejlepší rádci, takže vám poskytnou skvělé rady, pokud jsou vaším skutečným přítelem a vědí o vás všechno. Štíři však milují přijít záhadám na kloub, jakmile se pro ně stanete podezřelými, snaží se vyzkoumat, jaké máte tajemství. Drby jsou pak jedním z možností, jak na to přijít.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Ženy zrozené ve Střelci jsou živé, aktivní a pohání je oheň. Jsou neustále v pohybu a moc nepřemýšlí nad tím, co komu řeknou. Bohužel však často, a mnohdy i nevědomky, roznášejí nepodložené informace. Vždyť ony si tak rádi povídají! Z nedostatku času zamyslet se nad problémem a ověřit si předkládanou pravdu, dělají ukvapené závěry. Navíc nejsou absolutně schopné udržet svěřené tajemství, neumí držet jazyk za zuby, takže se jim rozhodně s ničím nesvěřujte.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář je vzdušné znamení, které rádo sdílí všechno s každým. Často se tak tyto ženy setkávají s informacemi, které se hodně rychle šíří a často také drby posílají dál. Budiž vám útěchou, že pokud je Vodnář skutečným přítelem, dokáže udržet tajemství. Pokud mu na lidech nezáleží, opakuje to, co slyšel od jiných, a po pravdivosti těchto informací se nepídí.


Zdroje: bestlifeonline.com, timesofindia.indiatimes.com