Beran (21.3. - 20.4.)

Pokud jste Beran, je ve vaší povaze zpochybňovat autority a následovat svůj instinkt. Nesnesete, když vám někdo říká, co máte dělat, což svědčí o vaší schopnosti pravidla nejen porušovat, ale také je rozbíjet na kousky. V srdci jste bojovníci a nebojíte se vzdorovat někomu, kdo se vás snaží ovládat.

Dodržování pravidel vám nikdy nebylo k ničemu, tak proč začít teď? Chápete, že pokud chcete být mimořádný, musíte být ochoten udělat něco mimořádného. A co je výjimečnějšího, než přepsat pravidla a vydláždit zcela novou cestu k úspěchu?

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Jste trochu zlomyslní, ale zároveň chytří a rozmarní. Vaše instinkty jsou stejně hbité jako měnící se směr větru. Vaším životem je kreativita, spontánnost a rozmanitost, nejste někým, komu vyhovuje zapadat do určité formy.

Možná si dokonce myslíte, že pravidla jsou způsob, jak zabránit někomu v tom, aby se vyjádřil a řekl svůj názor, což je v rozporu s vaší povahou vzdušného znamení. Pokud někdo zvedne ruku a upozorní na chyby v nějakém pravidle, jste to vy, Blíženci. A i když se necítíte na zpochybňování autorit, stejně porušíte pravidla a budete důvěřovat svému instinktu a dělat věci po svém.

Střelec (23.11. - 21.12.)

V srdci jste divocí a jaká divoká věc se řídí pravidly? Očekávat, že budete pilným následovníkem tradice, je stejné, jako očekávat, že kočka bude jíst tuňáka vidličkou. Musíte mít prostor k volnému běhu, nespoutaní kontrolou mikromanažerů a omezujícími očekáváními společnosti.

Pokud se budete řídit pravidly příliš dlouho, život vám začne připadat pěkně monotónní, což zcela usmrtí vaši kreativitu. Vaše ohnivé znamení není možné nijak ovládat. Vy v kleci nikdy žít nebudete, proto nikdy nebudete dodržovat svazující pravidla.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Kde by byl svět bez Vodnáře? Jste tím nejrevolučnějším znamením zvěrokruhu a víte, jak změnit svět krok za krokem. Pokud si myslíte, že nějaké pravidlo je nespravedlivé, zahájíte kampaň za jeho změnu.

Nejste však pošetilí, impulzivní rebelové. Moc dobře víte, že pro vyvolání trvalé změny je nutné začít od začátku. Vy tedy nejenže pravidla ignorujete, ale vytvoříte si svá vlastní a ještě přesvědčíte ostatní, že je to ta správná cesta.


Zdroje: stylecaster.com, www.purewow.com