Beran (21.3. - 20.4.)

Lidi přitahuje vaše spravedlnost a poctivost. V těch nejobtížnějších situacích se vždy rozhodnete být upřímní, i když to znamená vzít celou tíhu okolností na sebe. Právě takové vlastnosti jsou pro většinu lidí velmi atraktivní.

Býk (21.4. - 21.5.)

Všichni vás obdivují za vaše rychlé rozhodování, které vám v danou chvíli ušetří spoustu problémů v jakékoli situaci. Jste opravdu velmi schopní a chytří. Tyto vlastnosti vám pomohou zdolávat překážky téměř bez obtíží. Kdo by s takovým člověkem nechtěl jít ruku v ruce po zbytek života?

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Jste známí jako zábavní společníci a býváte ozdobou každé společenské akce. Jedním z vašich hlavních cílů je, aby byli vaši přátelé a rodina šťastní, a právě to vás dělá přitažlivými pro ostatní.

Rak (22.6. - 22.7.)

Lidé vám plně důvěřují a vy jejich důvěru nikdy nezklamete, vždy dodržíte slovo. Vaší hlavní předností je láska k rodině a svým nejbližším. Pro své rodiče, děti, manžela či manželku byste udělali cokoli, jejich láska je pro vás vším. Kdo by se do vás nezamiloval?!

Lev (23.7. - 22.8.)

Určitě milujete pozornost, ale silně si jí vážíte pouze tehdy, když přichází od vašich blízkých. Jiní mohou vidět zářící světlo, které prosakuje vaší duší a šíří štěstí a radost všude kolem. Někdo se do vás určitě zamiluje pro vaši laskavost.

Panna (23.8. - 22.9.)

Míváte kritickou osobnost, ale své blízké velmi podporujete. Vaším jediným záměrem kritiky je motivovat ostatní, aby byli tou nejlepší verzí sebe sama, a někdo vám za tuto úžasnou vlastnost bude určitě tleskat a milovat vás.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Máte velmi zenovou a klidnou osobnost, díky které se do vás lidé snadno zamilují. Váš chladný přístup pomáhá klidnit jakoukoli vášnivou hádku, což je velmi pozitivní aspekt. Právě pro tyto vlastnosti se do vás ostatní zamilovávají.

Štír (24.10. - 22.11.)

Jste citliví a očekáváte, že ostatní budou opětovat stejné emoce, jaké máte vy. Zvenčí můžete působit tajemně a děsivě, ale upřímně řečeno, jste v jádru opravdový měkkýš. A to je to, čím ostatní přitahujete.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Nebojíte se čelit skutečným emocím, a pokud to zahrnuje stanout tváří v tvář zraňujícím, realistickým situacím, nemáte strach. Jste velmi milující a starostliví k ostatním a tato vlastnost je důvodem, proč vzbudíte v druhých romantické pocity.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Jste velmi vytrvalí, pokud jde o vztahy, a to je vaše jedinečná vlastnost, která přitahuje ostatní. Lidé nesmírně obdivují vašeho ducha. Nikdy neustupujete a vždy děláte to, co je nutné.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jste pevně přesvědčeni a tvrdě pracujete po dosažení svých cílů a uspokojení ambicí. Nebudete váhat vynaložit dny práce, abyste byli úspěšní v nějakém projektu. Vaše vytrvalost a odhodlání je nejvyšší kvalita, díky které se do vás lidé zamilují.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Jste další citlivé znamení, kterému hodně záleží na ostatních lidech. Vaše silná vůle je obdivuhodná, protože uděláte cokoliv, abyste ochránili lidi, na kterých vám záleží. Máte laskavé a opravdové autentické já, které na někoho udělá dojem natolik, že se do vás zamiluje až po uši.


Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, www.vogue.in