Býk (21.4. - 21.5.)

V průběhu let Býk nikdy neviděl mnoho filmů, ale pokud mu nabídnete, aby se podíval na nový a svěží televizní seriál, je vždy připraven usednout před obrazovku a koukat. Jeho oblíbený seriál? Krimi, horor, thriller, drama. Určitě nebude sledovat seriály, které jsou příliš romantické nebo komedie.

Panna (23.8. - 22.9.)

Dokonce i lidé narození ve znamení Panny milují sledování televizních seriálů. Věc, která je odlišuje od ostatních, je to, že se neradi dívají sami. Panna nedokáže najít správnou koncentraci, aby to dokázala sama. Velmi miluje britskou komedii a pokud najde toho správného partnera ke sledování, je schopna hltat hodiny a hodiny kvalitního britského humoru.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Toto znamení, které s oblibou zůstává doma a sleduje svůj oblíbený televizní seriál nebo i více seriálů najednou. Postupem času se Vodnářům podařilo vyhýbat se závazkům a výletům s přáteli, jen aby mohli konzumovat nejnovější sérii, která je nadchla. Pokud ho znáte, víte, kolikrát se vyhnul hovorům, setkáním a oslavám. Není náhodou, že máme co do činění se znamením, které je známé tím, že je víc než samotářské.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Překvapuje vás, že vidíte na tomto seznamu toto chladné, racionální znamení, které by přece nikdy v životě neztrácelo čas vymezený k práci vysedáváním u televize a koukáním na sáhodlouhé seriály? I toto znamení může mít v životě slabé chvíle, kdy propadne sledování sérií a když už se propadne do světa fantazie, tak s plnou parádou. Sleduje romantické seriály, které mají několik řad, je schopno zapomenout na okolní svět a dívat se třeba celé dny a noci.


Zdroje:

www.positivevibration.guru

stylecaster.com