Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tito lidé bývají hodně autoritativní. Berani nesnesou, když jim někdo říká, co by měli dělat, netolerují příkazy jakéhokoli druhu. Pokud je necháte být, uvidíte, že budou velmi sladcí a předvedou svou nejlepší stránku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jeho slabinou je jeho tvrdohlavost. Pokud máte také tvrdou hlavu, nemáte šanci. Býk je velmi přesvědčen o svých myšlenkách, vždy ochoten udělat cokoli, aby je nezměnil a šel dál. Sladkost bude vaší zbraní, nechejte ho věřit, že má pravdu, nebojujte s ním, vyhněte se kritice a uvidíte, že k tomu, co chcete vy, dospěje sám.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Není to příliš trpělivé znamení, nářky ho nudí a je pro něj snadné utéct, když neděláte nic jiného, ​​než že vyjmenováváte svá neštěstí. Naopak velmi oceňuje lehkost a živost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ach ta jeho citlivost. Stačí věta vyslovená drsnějším tónem a stáhne se do své ulity. K tomu, aby se cítil zraněn, zkrátka stačí málo. Ať mu řeknete cokoliv, počítejte do 10, zhluboka se nadechněte a zachovejte klid.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou tak egocentričtí, vždy musejí být středem pozornosti a běda, když je někdo přehlíží. Musíte je neustále obdivovat, krmte jejich ego, ať se cítí jedineční a nenahraditelní a budete je mít u nohou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vybíravá, analytická, tvrdohlavá, pitvá, pátrá, analyzuje. Její slabinou je především to, že se velmi často a ráda hádá. Raději s ní alespoň čas od času souhlaste.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tito lidé nesnesou lajdáctví a lehkomyslnost jak v lidech, tak ve věcech. Pokud se něco nebo někdo neshodují s jejich představou elegance a krásy, pak pro ně neexistují. Často odsuzují lidi jen podle zevnějšku.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Přitahuje ho především tajemno, tedy lidé spíše mimo jasně dané škatulky. Banality i každodenní život ho nudí, potřebuje neustálé podněty. Jeho slabinou je, že neudrží dlouho pozornost a může být i přelétavý.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec nikdy nedospěje, nenechte ho nudit se, ale zároveň ho nedeptejte vážnými věcmi a chmurnými řečmi. Pokud se jim absolutně nemůžete vyhnout, zkuste je co nejvíce odlehčit v hravém kontextu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vážný, velmi vážný, neodpouští, a je-li zrazen, nedává druhou šanci. To může být však i jeho slabinou. Upřímnost je pro něj zásadní, ať už jde o lásku, přátelství, nebo obchodní vztahy. Snažte se být co nejupřímnější a podmaníte si ho!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Dotěrnost ho nadmíru štve, nedýchejte mu na krk, nekontrolujte jeho pohyby každých 5 minut tisíci telefonáty denně. Kupodivu, když budete vypadat roztržitě a trochu lhostejně, sám vás vyhledá.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Slabinou Ryb jejich přílišná citlivost a empatie. Na jednu stranu jsou to dobré vlastnosti, jenže když je něčeho příliš, není to dobré. Často vyžadují, aby se kolem nich chodilo po špičkách.


Zdroje: isolo.altervista.org, timesofindia.indiatimes.com