Podle astrologie má každé znamení zvěrokruhu svůj osud a bohatství, které jsou ovlivněny postavením planet v době narození. Některá znamení zvěrokruhu jsou považována za šťastnější než jiná, zatímco jiná jsou spojena s obdobím smůly.

Například astrologické znamení Lva je často považováno za šťastné, protože je spojeno se silou, vedením a kreativitou. Naopak Panna by mohla být spojována s obdobími smůly, protože je vnímána jako kritické a analytické znamení, které se často příliš znepokojuje a má problém se vzdát. Jste zvědaví, která znamení zvěrokruhu budou mít v březnu 2023 smůlu?

Beran (21.3. - 20.4.)

Znamení Berana by mohlo na pracovišti zažít období potíží. V práci může být Beran vystavován velkému tlaku s důležitými termíny a úkoly, které je třeba splnit. Může být obtížné sladit pracovní a soukromý život, což může vést ke zvýšenému stresu. Také se mohou objevit určité překážky ve vztahové sféře, s určitými konflikty s kolegy nebo nadřízenými. Konflikty v osobních vztazích s rodinou, přáteli nebo partnery dokonce v březnu mohou vést k rozpadu vztahů nebo k nepříjemným emocím.

Panna (23.8. - 22.9.)

Znamení Panny by mohlo zažít fázi nejistoty a zmatku na poli lásky. Panna bude mít potíže porozumět svým vlastním pocitům, ale i k náladám partnera a může dojít k nedorozuměním. Kromě toho mohou nastat určité potíže se správou financí s neočekávanými výdaji, které by mohly způsobit určité problémy. Pokud má Panna dluhy, mohou jí způsobit stres a nepříjemnosti v každodenním životě.

Štír (24.10. - 22.11.)

Znamení Štíra může zažít období emocionálních potíží. Může být obtížné zvládat své vlastní emoce a emoce druhých a může docházet ke konfliktům s blízkými. Kromě toho to může být období, ve kterém se Štíři budou snažit objasnit některé tajemné aspekty svého života, ale odpovědi mohou přicházet pomalu, což bude vytvářet další frustraci. Problémy v práci nebo neshody s kolegy mohou vést Štíry k nejistotě a stresu.

Zdroj: Youtube

Zdroje: www.nanopress.it, stylecaster.com