Panna (23.8. - 22.9.)

Obávají se sebemenší změny, potřebují mít vše absolutně pod kontrolou a rádi ostatní občas ovládají. I když se chvíli může zdát, že jim jejich počínání vychází, pokud příliš tlačí na pilu, vše se obrátí v jejich neprospěch. Někdy smůla zrozenců v Panně vede nejen k tomu, že jim jejich plány nevychází, ale dokonce mohou i ztratit, to, co si tak pečlivě nastřádali. Pokud se Panna trochu uvolní a nechá věci kolem plynout, smůla se jí obloukem vyhne.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štírův život je tak trochu chaotický, ale to mu vyhovuje. Budují si tak svůj silný charakter. Jenže tento chaos, který Štíry mimochodem nechává zcela klidnými, často s sebou přináší i smůlu. Štíra to však nezlomí, nikdy se totiž nevzdá a nepřízni osudu statečně vzdoruje. Věří totiž, že štěstí se prostě jednou objeví.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha nevěří na štěstí, ale věří v práci. V tvrdou dřinu, která podle nich to pravé štěstí přinese. Život jim nabízí tolik příležitostí! Oni jsou však natolik ponořeni do svých povinností a každodenní dřiny, že ho příliš nedokážou využít. Během života se jim smůla přilepí na paty opravdu častokrát, ale když svůj pohled dokáží někdy zvednout ze země a podívat se směrem k nebi, své štěstí jednou najdou.

Rak (22.6. - 22.7.)

Rak je znamení, které vidí zlo všude, a aby se vyhnulo zklamání, vyhýbá se jakýmkoli změnám. Jsou natolik pesimističtí, že svou šanci nikdy nevyužijí a nechají si štěstí doslova proklouznout mezi prsty. Proto je v důležitých situacích provází spíše smůla. Stačí se však naučit vidět svět s trochou optimismu a smůla si dá pokoj.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Stejně jako jejich osobnost, i štěstí může být v životě Vodnáře poněkud nepředvídatelné. Některé dny budou mít všechno, po čem touží, jindy je potká tolik smůly, že chtějí všechno vzdát. Naštěstí mají vždy sílu bojovat a vzepřít se osudu do té doby, než se zase štěstěna obrátí na jejich stranu.

Související články

Zdroje: www.msn.com, zodiacfire.com