Rak (22.6. - 22.7.)

Raci jsou známí svou pečující povahou a vysokou citlivostí, takže není překvapením, že tyto ženy jsou ty nejsmutnější ze všech znamení zvěrokruhu. Jejich citlivost však může způsobit až to, že se cítí ochromené a smutné, zvláště když čelí obtížným emocím nebo zážitkům. Ženy zrozené v Raku se také těžko loučí. Mohou plakat, i když právě jdete do obchodu a vrátíte se za 15 minut.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ženy narozené v Rybách jsou vysoce emotivní a empatické, často berou potíže druhých za své a trápí se. Na své pocity a potřeby často zapomínají. Neubrání se pláči, ať už je dojme film, písnička nebo kniha. Tyto ženy potřebují mít neustále u sebe krabici kapesníčků, kdykoli se dívají na film nebo televizi. Dojmou se dokonce i u reklamy.

Štír (24.10. - 22.11.)

Na první pohled byste nikdy do žen narozených ve znamení Štíra neřekli, že mohou být emotivní a smutné. Mají také tendenci měnit malé problémy v katastrofy. Ženy ve Štíru bývají dost dramatické, pokud jde o smutek. Vždy se chovají, jako byste jim vzali štěně. Nejlepší je s nimi zacházet jemně, obzvláště, pokud je zklamete nebo jim sdělujete špatné zprávy.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy touží po rovnováze ve svém životě. Chtějí uspět ve své práci, ale nenechat si vzít zábavu se svými blízkými. Když mají pocit, že nemohou mít vše v rovnováze, začnou se emocionálně hroutit. Pokud se jim jejich věci vymknou kontrole, upadají do deprese. Většinou na sobě nedají nic zdát, snaží se ukázat, že se nic neděje. Uvnitř se ale dost trápí a trpí.

Panna (23.8. - 22.9.)

O Pannách je známo, že jsou praktické a strategické. Mají tendenci přemýšlet o všem a o čemkoli, což jim může způsobit emoční stres. Panny hodně přemýšlí a vytvářejí si vlastní duševní katastrofy. Panna chce být vždy o krok napřed, takže studuje ostatní, porovnává a soutěží. Nekonečný závod o to, kdo bude nejlepší, může snadno způsobit smutek.


Zdroje: bestlifeonline.com, www.yourtango.com