Střelec (23.11. – 21.12.)

Snachy tohoto znamení jsou ve skutečnosti docela přímé, nemají žádné zábrany, a tak bez skrupulí vyjadřují své myšlenky a názory. Tváří v tvář tomuto postoji by se ty nejcitlivější tchyně mohly urazit, často není se snachami ve Střelci daleko k hádkám, které rozdělují rodinu. Žena Střelec nesnáší lži, je spontánní a vůbec ne diplomatická. Tchyni řekne všechno, i když ví, že se jí něco z toho nebude líbit. Jak zní rada pro tchyně? Snachu narozenou ve znamení Střelce je lepší nerozzlobit, ale rozesmát a stát se jejím spojencem.

Kozoroh (23.12. – 20.1.)

Zdánlivě velmi chladná snacha narozená ve znamení Kozoroha má silnou a rozhodnou povahu. Získání jeho důvěry je poměrně obtížné a její praktický způsob, kterým řeší všechny situace ( a ve kterém staví práci do středu pozornosti) je často mylně považován za sobectví. Pro některé tchyně je snacha Kozoroha doslova nedobytnou pevností, a ne každý si k nim najde cestu.

Lev (23.7. – 22.8.)

Snacha narozená ve znamení Lva je ve velmi sebevědomá a díky její občasné mírné agresivitě se dostává často do prudkých střetů se svou tchyní. Přitom Lev je schopen dát své rodině vše, jen nesnese, aby ho někdo usměrňoval, káral a poučoval.

Rak (22.6. – 22.7.)

Snachu Raka je nutné brát trochu s rezervou. Bývají trochu hypochondrické, často velmi nejisté, proto potřebují neustále uklidňovat a hýčkat. Nesnášejí jakákoli překvapení, tak se o ně raději nepokoušejte. Náhlé návštěvy jsou doslova zakázány. Pozor si dejte také na nevyžádané rady o vnoučatech, jejich náhlé změny nálad by mohly vést k těžko hádkám a rozchodům.

Související články

Zdroje: oroscopo.virgilio.it, www.prozeny.cz