Vodnář (21.1. - 20.2.)

Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou na prvním místě tohoto žebříčku. Vodnáři, kteří jsou zvyklí myslet na všechno a na všechny, si již od raného věku rozvíjejí skutečné “periferní vidění”, které jim umožňuje vidět vše na tři sta šedesát stupňů.

Ve skutečnosti je Vodnář jedním z těch znamení, která se nikdy nemýlí, a které je proto vždy schopno dát ostatním správný a spravedlivý pohled na věc. Nebývá při tom někdy moc taktní, ale Vodnář vidí mnohem dále než ostatní. Je schopen přesně zjistit, co je pravda, a vyslovit správný úsudek.

Lev (23.7. - 22.8.)

Na druhém místě v tomto žebříčku se nachází všichni zrozenci ve Lvu. Tito lidé mají schopnosti dívat se na vše z vyšší perspektivy než ostatní, a to s obrovskou moudrostí. Bývají hodně spravedliví, ale často je to vystavuje skutečně hrozným situacím.

Jejich přátelé (nebo nepřátelé) využívají jejich dobrého srdce. Břemeno spravedlnosti nesou statečně i za cenu, že přeruší spoustu vazeb a ukončí vztahy.

Panna (23.8. - 22.9.)

Dokonce i ti, kteří se narodili ve znamení Panny patří mezi spravedlivá znamení zvěrokruhu. Panna objektivně vidí vše kolem sebe přesně takové, jaké to je. Je jen málo lidí, kteří projdou její zkouškou. Panně je také nadmíru jasných mnoho pro druhé nejednoznačných situací.

Všichni také běží k Panně pro její názor a obecně se toto znamení jen velmi málo mýlí v povaze druhých, proto je nemožné jej při rozhodování oklamat.

Býk (21.4. - 21.5.)

Také lidé narození ve znamení Býka mohou být skutečně spravedliví, nejsou to lidé, kteří chovají zášť vůči ostatním a dokážou být naprosto objektivní. Avšak zapomněli jsme na důležitý detail: ti, kdo se narodili ve znamení Býka, vědí, jak se spravedlivě a dobře rozhodnout, pouze pokud jde o druhé. V případě, že se jedná o ně samé, nedokáží udělat sebemenší spravedlivé rozhodnutí.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štír obsadil páté a poslední místo tohoto žebříčku. Když ho nerozptylují sympatie nebo jeho plány, stane se Štír snadno jedním z nejspravedlivějších znamení zvěrokruhu. Dělá informovaná rozhodnutí, téměř nikdy není impulzivní a umí skvěle poradit. Jen se s ním musíte setkat v době, kdy z něčeho nešílí nebo není ovlivněn jinými emocemi.

Zdroje: www.yourtango.com, www.instanews.it