Beran (21.3. - 20.4.)

Pro ohnivé Berany jsou šťastná písmena M, B a Ch. Poskytují nejlepší výživnou atmosféru pro jejich divoký život a úspěch. Navíc, když se budou rozhodovat jakým směrem povedou svůj profesní život, měli by si tato písmena ponechat v názvech či kdekoli, a to hlavně v těchto odvětvích: medicína, farmacie, chemikálie, ocel, finance a šití. Přinesou mu štěstí a úspěch.

Býk (21.4. - 21.5.)

Když jde o Býky, nejšťastnějšími jsou pro ně písmena P a G. Ta totiž u Býků podporují kreativitu. Navíc, výběr jména pro jejich profesi nebo podnikání s těmito písmeny, přinesou úspěch v zejména v oborech jako bankovnictví, pojišťovnictví, zemědělství, mlékárenství, hudbě a malování.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Ze šťastných písmen jsou pro muže a ženy Blížence ta nejlepší R nebo K. Tato písmena, ať se objeví kdekoli, je budou chránit před nebezpečím. Blížencům se s těmito písmeny bude dobře dařit v odvětvích, jako je účetnictví, vzdělávání, fotografie, žurnalistika, výzkum a strojírenství.

Rak (22.6. - 22.7.)

N, D a H jsou šťastná písmena pro lidi narozené ve znamní Raka, protože je nasměrují na správnou cestu a přiblíží je k jejich cílům. Pokud použijí tato písmena pro zvolenou kariéru, mohou hodně získat v oborech jako obchod, vybavení, export komodit, zdravotnictví a vzdělávání.

Lev (23.7. - 22.8.)

Při hledání správných písmen z abecedy nabízí písmena Y, L a A lidem narozeným ve znamením Lv obrovskou prosperitu. Daří se jim v odvětvích jako klenotnictví, zubní ordinace, kadeřnické salony či právnické společností v souvislosti s těmito šťastnými písmeny.


Panna (23.8. - 22.9.)

Písmena G nebo P jsou ta nejšťastnější pro lidi, kteří se narodili ve znamení Panny. Pokud na ně narazí při svých činnostech, přinesou jim úspěch zejména v oborech jako jsou účetní společnosti a farmaceutické podniky či pekařské, stravovací, restaurační, hotelové provozy.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Pokud se budou Váhy držet písmen S, K a G, pomohou jim posílit jejich vztahy v práci nebo obchodní vazby s partnery či klienty. Často v souvislosti s těmito šťastnými písmeny nacházejí úspěch v místech, jako je nemocnice, v oborech jako jsou umění a doprava.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štír potřebuje trochu požehnání, aby našel kreativitu a vydržel se soustředit. A zdá se, že písmena D a N by mu v tom mohla pomoci, zejména v odvětvích, jako je zdravotnictví, farmacie, kadeřnictví, import a export produktů, stavebnictví a pojišťovnictví. Spojení těchto oborů a jeho písmen by mohlo být neuvěřitelně úspěšné.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Pokud Střelci pojmenují svůj podnik se svým šťastným písmenem na začátku, přitáhnou nejvíce bohatství. Pokud společnost, ve které pracují nebo ulice, kde jejich podnik sídlí začíná na jejich písmena, čeká je spokojenost v práci. Jsou to písmena A, Y a M a přinesou ještě více štěstí, pokud jsou spojena s odvětvími jako bankovnictví, vydavatelství, reklama, marketingu a obchoda.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozoroh má silnou touhu expandovat a jaký je lepší způsob, než začít nový podnik, založit si firmu nebo podnikání? Pokud budou jeho snahy spojeny s písmeny B, J a K, může čekat úspěch. Více se dozví a vydělají více peněz. Ideální ve spojení s obory jako právo, vzdělávání, psaní, poradenské služby.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Dobrosrdeční Vodnáři nemají žádnou představu o logických omezeních a jsou omezeni pouze svou představivostí. Uspějí v odvětvích jako prodej, obchod, marketing, mediální produkce a vztahy s veřejností. G, S a R jsou písmena, na která by se měli zaměřit.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby mohou plavat v jakémkoli proudu a snadno se dostat tam, kam jdou. Pokud však mají ve své blízkosti písmena H, N, Y, D a CH, daří se jim to lépe. Navíc, pokud se snaží uspět v lékařském sektoru, společnostech, které se zabývají vodními technologiemi, vzdělávacím sektoru, duchovním sektoru, poradenských službách a médiích.


Zdroje: instaastro.com, astrotalk.com