Beran (21.3. – 20.4.)

8. října

Na obzoru je pro vás nová úroveň emocionálního spojení. Váš planetární vládce Mars působí zejména v oblasti partnerství, čímž zvyšuje důležitost a dopad jednoho nebo více blízkých vztahů ve vašem životě. Mohli byste se ocitnout zvláště nabití energií, když trávíte čas s někým jiným. Jinými slovy, čeká vás úspěšná schůzka, setkání s přáteli nebo skupinový výlet, ideálně osmý den v měsíci.

Býk (21.4. – 21.5.)

28. října

Vaše vládnoucí planeta Venuše bude vysílat vašemu znamení silné vibrace v profesním životě. I když je 28. října svátek a čeká vás den odpočinku, možná je to den, kdy si máte něco uvědomit. Venuše vás vybízí buď ke změně nebo k odstartování nějaké spolupráce, která bude úspěšná. Soustřeďte se proto na tento den pečlivě.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

9. října

Celá skupina planet se spojí, aby pro vás, Blíženci, učinila tento den doslova nabitý intelektuální energií. V tento den budete neskutečně kreativní, tvůrčí a plní nápadů. Využijte ho dostatečně ve svůj prospěch, přinese vám štěstí a radost.

Rak (22.6. – 22.7.)

6. října

Udělejte v tento den cestu energii, která je spojená s vaším domem a rodinou. Měsíc je vaším planetárním vládcem a bude vás inspirovat buď k tomu, abyste konečně strávili den jen pro sebe nebo právě naopak s rodinou, na kterou jste v poslední době neměli moc času. Ať je to tak či onak, 6. října je ten nejlepší den.

Lev (23.7. – 22.8.)

15. října

Pozitivní vibrace planety Jupiter vás v tento den ovlivní ve smyslu poznání, vědění, rozšíření si poznatků. Tato energie však může způsobit, že si uvědomíte něco o vztahu nebo vztazích, které právě prožíváte. Ať už to jsou pocity negativní či pozitivní, určitě se na tento den zaměřte. Něco se stane a bude to pro vás znamenat šťastný posun kupředu.

Panna (23.8. – 22.9.)

9. října

Stejné planetární nahromadění, které vyvolalo intelektuální energii pro Blížence také figuruje ve vaší kosmické předpovědi, a to na den 9. října. Planety soustředí velkou energii v peněžní oblasti. Můžete dostat nápady a příležitosti, jak zlepšit svou finanční situaci.

Váhy (23.9. – 23.10.)

12. října

Změna k lepšímu. K tomu vás vybídnout planetární pohyby v říjnu, nejlépe dvanáctý den. Můžete cítit touhu změnit věci kolem vás nebo změnit sami sebe. Pokud jste tedy váhali se změnou účesu, barvy vlasů nebo vašeho vzhledu, udělejte to.

Štír (24.10. – 22.11.)

30. října

V tento den pocítíte nenadálou vnitřní sílu, která vás doslova nakopne energií. Díky ní dosáhnete jakéhokoli cíle, i když se vám dosud zdál neskutečně daleko. Právě 30. října využijte tuto vlnu energie a svezte se na ní až do šťastného cíle.

Střelec (23.11. – 21.12.)

18. října

Vaší vládnoucí planetou je Jupiter, který vás v tento den vybídne k nějaké akci, spojené se sourozenci či sousedy. Možná, že najdete nový způsob, jak se spojit s členem rodiny, odhalit něco nového, narazit na skrytý drahokam mezi vašimi nejbližšími.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

10. října

V tento den se uskuteční něco, co se týká bohatství. Váš planetární vládce Saturn však neprozrazuje, zda půjde o bohatství finanční nebo duševní. Možná konečně sklidíte sladké hrozny své tvrdé práce a vylepšíte si tak osobní rozpočet. Možná se setkáte s někým, kdo vás obohatí intelektuálně. Nechte se překvapit desátý den v měsíci.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Nejlepší den: 29. října

Už několik týdnů se snažíte pochopit něco, co souvisí s vaším životem a budoucností. Zdá se, že planety v tento den budou vysílat silné vibrace vašemu znamení, abyste konečně prozřeli. Soustřeďte se na tento den a dopřejte si klid k přemýšlení.

Ryby (21.2. – 20.3.)

19. října

V tento den by se u vás, mystické Ryby, mohl projevit větší smysl pro duchovní vědomí. Pohyb planet vás může posunout směrem k důvěryhodnějšímu a pozitivnějšímu vztahu k sobě samým. Je to dobrý den, kdy můžete strávit nějaký klidný čas o samotě a přemítat.

Zdroje: www.novinky.cz, www.wellandgood.com