Svádějte

Muži Štíra jsou známí jako vášniví a intenzivní milenci. Toto znamení zvěrokruhu hledá společníka, se kterým mohou skutečně prozkoumat neobjevenou zónu a uspokojit své fantazie. Musíte být přitažlivá, abyste ho dokázala svádět.

Projevte svou oddanost

I když je to třeba jen začátek vašeho vztahu se Štírem, musíte mu dát jasně najevo, že jste mu plně oddána. Vzhledem k tomu, že má mnoho obav ze zamilovanosti, musíte mu ukázat, jak silně s ním chcete být.

Ukažte své pravé já

Se Štírem musíte jednat na rovinu a ukázat své pravé já hned na začátku vztahu. Nezapomeňte být upřímná a nikdy neukazujte tomuto muži svou stránku, která bude trvat jen krátkou dobu a bude falešná.

Neztraťte svou důstojnost

Muži Štíři jsou naprosto sebejistí a žijí podle svých vlastních pravidel. V důsledku toho také potřebují partnera, který se dokáže postavit sám za sebe. Mějte vždy vysokou úctu k sobě a svým hodnotám, abyste ho získala.

Ukažte svou inteligenci

Zapojte se do promyšlené konverzace, abyste nalákali jejich brilantní energii, vtip a inteligenci, protože tito muži hledají společníka, který dokáže vést hloubkové rozhovory.

Chvalte ho

Koneckonců, každý rád dostává komplimenty, obzvlášť, je-li to muž. Abyste však posílili svůj vztah, muži Štíři hledají uznání za čas a úsilí, které do něj investují. Dávají do toho i své srdce, a tak očekávají pochvalu.

Buďte výzvou

Nestůjte v rohu. Místo toho ukažte svému muži ve znamení Štíra, že dokážete být výzvou. Přimějte tohoto člověka, aby vás pronásledoval s tím, že se mu jen tak nepodvolíte.

Nesuďte ho.

Nikdy, ale skutečně nikdy nesuďte muže Štíra. Tomuto muži nějakou dobu trvá, než se otevře, ale jakmile to udělá a odhalí své pravé já, vloží do vás svou důvěru. Nekritizujte svého muže za jeho minulost nebo činy.


Zdroje: www.pinkvilla.com, www.yourtango.com