Ryby (21.2. - 20.3.)

Matky Ryby jsou velmi podporující, takže když si jejich syn přivede domů nevěstu, bude se snažit, aby se její “nová dcera” cítila šťastná. Mají nesmírně láskyplnou povahu a svým snachám vždy pomohou jako první. Platí to i v případě, že si jejich dcera přivede domů svého vyvoleného. Pečují o něj jako o vlastního syna.

Blíženci (22.5. - 20.6.)

V případě tchyně narozené ve znamení Blíženců může budoucí snacha či zeť očekávat vždy oporu a porozumění. Tyto tchyně bývají zábavné a společenské, snaží se vždy navodit doma přátelskou atmosféru. Ve společnosti takové tchyně se budete cítit báječně.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Lidé tohoto znamení zvěrokruhu jsou mírumilovní. Takové tchyně mají velmi vyrovnanou povahu, takže pokud dojde k potyčce mezi jejich synem a snachou, bude se snažit situaci vyřešit ke spokojenosti obou a zpříjemnit náladu. Tchyně Váhy mají soucitnou povahu a o své blízké pečují s mateřskou láskou.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Tyto maminky udělají pro své děti cokoliv. Ke své snaše nebo zeti se bude tchyně Kozoroh chovat jako k vlastnímu dítěti a bude je hýčkat se vší láskou a péčí. Kozorozi berou svou roli velmi vážně, ale připravte se také na upřímnost, která někdy zabolí. Věřte však, že to dělá jen proto, aby vám ukázala tu správnou cestu.

Beran (21.3. - 20.4.)

Tchyně tohoto znamení zvěrokruhu věří, že jejich děti mají vyrůstat a žít bez přílišného vměšování svých rodičů. Respektují život svých potomků, obzvlášť pokud se vdají nebo ožení. Pokud je však požádáte o pomoc a radu, rády a ochotně pomohou. Jsou to úžasné tchyně, které byste si měli hýčkat.

Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, www.pinkvilla.com