Rak (22.6. - 22.7.)

Za milým a jemným zevnějškem Raka se často skrývá skutečně toxická osobnost, která čeká, až bude moci ovládat vše, co je v dohledu. Nyní, pokud víte něco o znameních zvěrokruhu, pravděpodobně už víte, že lidé narození ve znamení Raka žijí pro svou rodinu, což je úžasné. Ovšem jejich pouta s blízkými se často stanou zcela nezdravými a mohou hraničit až s posedlostí.

Lev (23.7. - 22.8.)

Navzdory jeho statečnosti a propagované nenávisti ke všemu negativnímu, oni sami často vykazují pochybně nezdravé charakterové rysy. Pokud jde o lásku a dokonce i o přátelství, Lev musí vždy sedět na „sedadle řidiče" a snaží se být vždy vůdcem. Tito lidé nedokážou pochopit potřebu výměny názorů v jakémkoliv vztahu a nevyhnutelně skončí tím, že ublíží ostatním.

Štír (24.10. - 22.11.)

Lidé narození ve znamení Štíra jsou pravidelně poskvrněni špatnou pověstí, ale pokud jde o jejich toxicitu, není to dobré. Jako vodní znamení je Štír bohužel přirozeně pesimistický a negativní, což znamená, že většinou jen těžko vidí sklenici zpola plnou a nezřídka tuto negaci šíří i na ty, kteří je obklopují.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Fráze „nikdy nesuď knihu podle obalu“ nemůže být pro Vodnáře vhodnější. Přestože se Vodnáři mohou zdát neškodní a spíše éteričtí, ve skutečnosti tráví tolik času ve svých vlastních hlavách, že bojují se svou vlastní realitou. Zkrátka když jejich realita neodpovídá jejich fantazii, upadnou do stavu mimo realitu, ze kterého se nemohou osvobodit a strhnou dolů i ostatní. Postupem času se Vodnáři stanou hodně toxickými pro své okolí i pro sebe.


Zdroje: www.msn.com, bestlifeonline.com