Úplněk nastává vždy, když Měsíc, vládce vašeho vnitřního já, tvoří opozici se Sluncem, vládcem vašeho vnějšího já. Tento stav často vytváří vnitřní nepokoj. U některých znamení se projeví více, u některých méně.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Úplněk nejvíce působí na Vodnáře, v jeho záři se ocitnou jako v záři reflektorů, který je nutí, aby se zadívali hluboko do svého nitra a našli chyby, které udělali v minulosti. A to je pro Vodnáře pořádná dávka emocí, kdy se necítí moc dobře. Jedinou pomocí pro toto znamení je dovolit úplňku, aby jim ukázal vše dobré i zlé, protože obojí je pro život přínosem a posune Vodnáře dál. Pokud však nedovolí Vodnář sám sobě poznat své nové já, bude při každém úplňku trpět.

Štír (24.10. - 22.11.)

Plný zářící Měsíc má Štírům pomoci nevyhýbat se problémům v osobním životě, což tak rádi dělají a raději se skrývají za pověst workoholika a soustředí se spíš na svou závratnou kariéru. Štíři se z tohoto důvodu necítí právě komfortně, tuší, že plný Měsíc chce, aby pochopili, že vztahy s blízkými a rodinou jsou důležitější než bankovní konto. Pokud s tím začnou Štíři něco dělat, můžou se v budoucnu nepříjemných pocitů spojených s úplňkem zbavit.

Lev (23.7. - 22.8.)

Mají sice široké srdce, ale také hrdost, která jim brání zabývat se kvalitou vztahů s jednotlivci, ať už je to partner, kolega či kamarád. Úplněk nutí Lvy upnout pozornost právě na to, kde to mezi nimi a blízkými osobami neklape. To je Lvům hodně proti srsti, protože se obávají, že budou muset převzít odpovědnost a některé slabé vazby úplně přetrhat. Když to však dokáže, zvítězí, a vztahům, které mu zůstanou dá pořádnou dávku energie a upevní je.

Býk (21.4. - 21.5.)

Co přináší úplněk Býkovi? Nový pohled na jeho pracovní situaci. Plný Měsíc se mu snaží posvítit na lepší cestu v kariéře, kde by mohl být Býk konečně spokojený. Nutí ho přehodnotit své profesní cíle a uvědomit si, co nefunguje. Tvrdohlavému Býkovi se to nelíbí, a tak jeho dosud skryté emoce vystupují na povrch s temperamentem mu vlastním. Cítí se u toho psychicky hodně zle, i když to nedává najevo. Pokud je však Býk ochoten nechat se Měsícem vést a přiznat si pravdu, dočká se vysněné práce i ocenění.


Zdroje:

stylecaster.com

sports.yahoo.com