Panna (23.8. - 22.9.)

Ať už jde o komandování spolupracovníků v kanceláři nebo o vytváření tabulky domácích prací pro spolubydlící, pilná povaha Panny je občas frustrující. Lidé v Panně jsou pečliví a jejich potřeba kontroly může být zdrcující. Svou náročnou a perfekcionistickou povahou mohou obtěžovat ostatní. Když ostatní nereagují na jejich často příšerné požadavky, jsou zrozenci v Panně naštvaní a nedá se s nimi vydržet ve stejné místnosti.

Beran (21.3. - 20.4.)

Beran je první znamení zvěrokruhu, má tendenci být netrpělivý, příliš aktivní a smělý. Beran je znamení rychlého ohně a reaguje na věci okamžitě – zahání nepřipravené lidi do kouta, což není vůbec oblíbený způsob komunikace. U klidnějších znamení může to jejich neustálé poskakování a stresování vyvolat nevraživost. Netrpělivost Beranovi způsobuje frustraci, která je spouštěčem jeho věčné naštvanosti.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lidé narození v tomto znamení se neustále chlubí. Umějí být zábavní a mají skvělý smysl pro humor, ale dělají to až příliš hlasitě a dramaticky, jen aby byli středem pozornosti. Někdy je jejich sebevědomí vede k tomu, že se přeceňují a výsledné chování může lidem v okolí Lva lézt na nervy. Jakmile nedostávají Lvi svou denní dávku chvály a pozornosti, naštvou se a jsou pěkně otravní.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Zatímco Vodnáři jsou nejinteligentnějším a nejinovativnějším členem zvěrokruhu, jejich někdy protikladná osobnost může ostatní pěkně štvát. Ačkoli jsou Vodnáři laskaví a dobročinní, rádi dělají věci po svém a dokáží být pěkně nakrknutí, když jim to ostatní neumožňují nebo je kritizují. Samozřejmě, že neochota Vodnářů ke změně a jejich věčná naštvanost lidi často ještě více popouzí.

Rak (22.6. - 22.7.)

Lidé v Raku nechtějí ostatní otravovat, jenže jejich chování má právě opačný efekt. Bohužel jejich citlivá a emocionální povaha může být někdy těžkopádná. Nálady zrozenců v Raku se navíc neustále mění. Když jste v blízkosti Raka, můžete se cítit jako na horské dráze. Nejvíce frustrující vlastností tohoto znamení je však pravděpodobně jeho závislost na druhých. Jakmile se jim nedostává náležité péče a pozornosti, dokáží být pěkně naštvaní a nepříjemní.


Zdroje: bestlifeonline.com, www.yourtango.com