Beran (21.3. - 20.4.)

Spravedlivé, poctivé a upřímné, i když to znamená vzít celou tu tíhu na sebe. Ženy v Beranu patří mezi charakterní znamení. Navíc silně a vášnivě prožívají všechno, včetně lásky. Kdo by takovou ženu nechtěl? Ženy v Beranu jsou nesmírně obětavé a i když patří mezi tvrdohlavá znamení, vždy dokážou pro ty, které milují, tuto svou vlastnost potlačit. V soukromí se vyznačují nesmírnou laskavostí.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Upřednostňují závazek před čímkoli, ať už jsou to vztahy nebo kariéra. Kozorohové jsou svému partnerovi, ale také svému zaměstnavateli velmi oddaní. Pro svou lásku jsou připraveni udělat cokoliv. Tyto ženy patří také mezi nejpracovitější znamení zvěrokruhu, jsou spolehlivé a můžete se na ně kdykoli obrátit s prosbou o pomoc. Jejich vytrvalost a odhodlání je kvalita, do které se někteří muži zamilují.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Citlivé znamení, kterému hodně záleží na ostatních lidech. Jejich silná vůle je obdivuhodná, protože udělají cokoliv, aby ochránili lidi, na kterých jim záleží. Mají laskavé a opravdové autentické já, které oslní natolik, že se do nich muži vášnivě a bláznivě zamilovávají. Dostanou za to hodně lásky, citu a pochopení.

Štír (24.10. - 22.11.)

Pod tajemnou slupkou žen ve Štíru se skrývá nádherná bytost. Jsou citlivé, i když to tak na první pohled nevypadá. Jakmile někomu zcela uvěří, dají tyto emoce najevo a očekávají, že budou opětovány. Závazek si berou k srdci, nic neberou na lehkou váhu. Ženy ve Štíru bývají vysoce inteligentní bytosti, své sebevědomí, které během bohatého života nabydou, dávají najevo tak, aby na ně mohl být jejich partner hrdý. I když jsou rády středem pozornosti, nikdy se nesnaží vynikat na úkor druhých. Rády naslouchají a pomáhají svým blízkým najít nejlepší řešení jejich problému.


Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, horoskopy.blesk.cz