Panna (23.8. - 22.9.)

Panny jako přehnaně analytické a vysoce organizované, což znamená, že prostě nepřijmou žádné chyby. Mají vysoká očekávání, a pokud nejsou naplněna, stávají se velmi arogantními a zahořklými osobami. Nesouhlasí s tím, jak věci děláte, a nemohou najít ve svých srdcích pochopení. Když jejich plány selžou, vyděsí se, protože si uvědomí, že některé věci jsou mimo jejich kontrolu a nedokážou se smířit s tím, že v tomto světě prostě může zavládnout chaos.

Rak (22.6. - 22.7.)

Raci jsou známí tím, že v sobě drží zášť, a když se v nich drží příliš dlouho, mohou působit velmi kysele. Toto vodní znamení je emotivní a náladové, a pokud nevyleze ze své ulity a nezačne lidem kolem věřit, dokáže být neskutečně zahořklé. Jejich nejistota je často vede ke spoustě negativity, zášti, hněvu a hořkosti.

Býk (21.4. - 21.5.)

Toto tvrdohlavé znamení dokáže být pěkně zapšklé, když se ho někdo pokusí přimět měnit názor. Býci nikdy nezapomenou, co způsobilo jejich emoce, zvláště ty negativní. Tyto ženy bývají pasivně agresivní a útočí na lidi, o kterých mají pocit, že s nimi nesouhlasí.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové vypadají mnohem robotičtěji než jiná znamení, a proto z nich můžeme být často nepříjemně rozčarování. Tyto ženy jsou seriózní, ovládající se a jsou zaměřeny na výkon. Pokud nejde život podle jejich představ, vede je to k pocitu hořkosti. Kozorohové vždy usilují o úspěch a aby se dostali kupředu, potlačují své emoce a drží své pocity pod kontrolou.

Štír (24.10. - 22.11.)

Tyto atraktivní a magnetické ženy vás navnadí, ale jakmile se k nim přiblížíte, uvědomíte si, jak drsné mohou být. Pokud překročíte Štíra, připravte se na to, že ucítíte bodnutí jejich štiplavého ocásku. Ženy ve znamení Štíra jsou schopny chovat zášť po celý život a nikdy neodpustit.


Zdroje: ildunque.it, bestlifeonline.com