Rak (22.6. - 22.7.)

Toto vodní znamení má hluboké emoce a city a sdílí své věci s první osobou, do které se zamilují. Jejich extrémní zranitelnost je činí slabými. Lidé narození ve znamení Raka raději vše sdílí se svým partnerem a ukáže se, že k vlastním potřebám jsou trochu lhostejní, protože dělají věci pouze podle preferencí svého partnera.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci, reprezentovaní dvojčaty, jsou známí svou nerozhodnou osobností. Při rozhodování tedy vždy přijímají to, co chce partner. Jejich zoufalé a neautentické chování je omezuje v nastolení rovnováhy ve vztahu a stávají se největšími závisláky. Není divu, že jejich vztahy většinou nemají dlouhého trvání.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Toto empatické a sentimentální vodní znamení rozhodně nenese značku samotáře, protože vždy hledá bezpečí a stabilitu u ostatních. Ryby udělají cokoliv, aby udrželi svého partnera nablízku a důsledně ho kontrolovali, aniž by jim poskytli jediný okamžik o samotě. Doslova lpí na každém slovu a činu, které jejich partner udělá. Svým chováním bývají často otravní.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Lidé narození ve znamení Vah mají tendence tak trochu nežít vlastní život, ale promítat je do svých partnerů. Jejich život se točí jen kolem jejich drahé polovičky a často na sebe zapomínají. Jakmile jim někdo projeví svou lásku, okamžitě na první místo ve svém životě přesunou svého partnera.

Zdroje: www.pinkvilla.com, www.purewow.com