Beran (21.3. - 20.4.)

Není žádným tajemstvím, že Beran je jedním z nejtvrdohlavějších a nejmanipulativnějších znamení zvěrokruhu a ženy v tomto vynikají. Žena Beran udělá vše pro to, aby své nepřátele co nejrychleji, krutě a nemilosrdně zničila. Nenechte se zmást tou hodnou dívkou, protože v její hlavě se skrývá skutečná královna manipulace. Když jsou ženy v Beranu naštvané, mohou být ufňukané. Jejich dětinské chování se však může rychle změnit v klábosení a stěžování.

Rak (22.6. - 22.7.)

Když potkáte ženu Raka, mohou se projevit i její negativní vlastnosti, jako jsou manipulativní osoba v kombinaci s nízkým sebevědomím. Pokud se jí někdo znelíbí, její pomsta může mít epické rozměry. Často bývá nespravedlivá. Také si žena v Raku často libuje v pomlouvání a povrchnosti.

Lev (23.7. - 22.8.)

Nejpozitivnější stránkou ženy Lva v její temné stránce je, že nerada intrikuje. Na druhou stranu nemá problém otevřeně bojovat proti každému, kdo se jí postaví do cesty. Lvice mívají velmi sebestředný charakter a dospívají k přesvědčení, že mají pravdu, i když ji nemají. To z nich dělá děsivé protivníky v jakémkoli sporu nebo dialogu. Ospravedlňují své činy a posilují svůj postoj. Jejich živící se ego je něco velmi nebezpečného.

Štír (24.10. - 22.11.)

Žena Štír může být nejvěrnější přítelkyní a nejvášnivější milenkou a zároveň tím nejagresivnějším a nejnásilnějším nepřítelem, kterého můžete potkat. Navíc jsou ženy ve Štíru extrémně žárlivé a tajnůstkářské. Rády škádlí kohokoli, kdo jim není sympatický a neznají v tom míru. Často projevují i své sobecké chování.


Zdroje: www.bigodino.it, www.pinkvilla.com