Býk (21.4. - 21.5.)

Býk je velmi trpělivý člověk, který rád zůstává věrný sám sobě a svým zásadám. Věří, že bez strádání není úspěchu. Mají tedy tvrdohlavé chování, a jakmile se pro něco rozhodnou, neustoupí. Muži a ženy v Býku si rádi vše připravují předem, takže je nečekají žádné potíže. Změna není něco, co přijímají dobře. Býci nemají rádi, když nejsou připraveni, protože ztrácejí kontrolu a pro ně je velmi důležité vše ovládat. I když se chovají tak, jako by se nic nestalo, ve skutečnosti jsou změnou hodně vystresovaní.

Panna (23.8. - 22.9.)

O Pannách je známo, že jsou chytré a sofistikované a zvládají svou práci. Milují plánovat každý aspekt svého života. Všechno, co dělají, by mělo být dokonalé a bez chyb. Pokud přijde nečekaná změna, jejich pečlivé naplánování všeho, co dělají, vezme za své. Ve skutečnosti změny nenávidí, těžko se jim přizpůsobují. I když vědí, že změna je nevyhnutelná, snaží se ji zvládnout co nejvíce profesionálně a snaží se, aby se díky nim naučili nové věci.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Vahám velmi záleží na spravedlnosti. Jakmile zjistí, že něco není v pořádku, snaží se tuto věc vyřešit. Navíc jsou zrozenci ve Vahách velmi citliví a nenávidí, když se druhým ubližuje. Nemohou tedy fungovat v měnícím se prostředí a snaží se konfliktům co nejvíce vyhýbat. Změny nenávidí proto, že jejich životním cílem je udržet harmonii za každou cenu. Aby toho dosáhli, vyhýbají se konfrontaci.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lidé narození ve znamení Lva jsou rozenými vůdci. Jakmile si utvoří názor, stojí si za ním a jen tak někdo s nimi nepohne. Ke změně jejich názoru je potřeba mnoho důkazů a argumentů. Lvi mají rádi plány a lidi, kteří chodí včas. Neměňte místo schůzky na poslední chvíli, pokud je nechcete rozzuřit. Mohou být hodně nepružní, i když by jim prospělo být trochu přizpůsobivější. A i když Lvi nemají rádi změny, snaží se je přijímat s grácií.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Lidé zrození v zemském znamení Kozoroha mají rádi věci v pořádku a pěkně zaškatulkované tam, kam je podle předem připraveného harmonogramu dali. Změny jsou pro ně chaotické, náhodné a komplikované a způsobují Kozorohům utrpení. Pokud se stane něco katastrofálního a je jim vnucena změna, mají pocit, že je vše nezvládnutelné a nevědí kudy kam. Kozorohové také nemají rádi pocit, že nejsou připraveni nebo že si se změnou nedokážou poradit.

Právě vyšel speciál časopisu Vlasta Horoskopy 2023

Najdete v něm hvězdné předpovědi od jedné z nejlepších českých astroložek Jarmily Gričové. Zajímá Vás, co vás čeká v lásce, vztazích, financích i kariéře a na co se zaměřit v příštím roce? Jako bonus v časopise najdete velký a podrobný úvod do numerologie, díky kterému se stanete znalcem. Pokud jste ještě neslyšeli o reflexní terapii, i tu vám speciál Vlasty Horoskopy 2023 představí. V prodeji za 59 Kč nebo k objednání ZDE.

Zdroje: www.yourtango.com, astrotalk.com