Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jejich spontánní povaha dělá z žen Vodnáře jedno z nejlabilnějších znamení zvěrokruhu. Pokud někoho z tohoto znamení znáte, už víte, že jakmile se do něčeho ponoří, změní názor a pustí se do úplně jiného projektu. Někdy má toto znamení zvěrokruhu problémy se sebevědomím částečně motivované nestabilním charakterem, který ho charakterizuje.

V jeho prospěch je však třeba říci, že díky tomuto faktoru nepředvídatelnosti v jeho chování není život po jeho boku nikdy rutinou. Často se zmítají v úzkostných náladách a výjimkou nejsou ani depresivní stavy.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci jsou jako znamení dvou tváří, které se chová právě tak, kdo z těchto dvou osobností má v této ženě právě převahu.Tato proměnlivost způsobuje, že jim mnoho lidí nedůvěřuje, protože nevědí, co očekávat, když jsou v jejich blízkosti.

Jednou ze situací, kdy Blíženci projevují svůj nejnestabilnější charakter, jsou finanční potíže. V tu chvíli své chyby tyto ženy těžko rozpoznají a vlastně se je vždy snaží zakrýt. Těsně po neúspěchu, frustrovaný, ukazují svou nejslabší tvář. Deprese se střídají s přílišnou veselostí.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Pokud jsme mezi nejlabilnější znamení zvěrokruhu zařadili i Střelce, je to proto, že mívá velmi radikální povahu. Je jedním z těch, kterým normalita připadá nudná, a tak má tendenci zacházet do extrémů, které se zdají mnohem více vzrušující.

Ženy tohoto znamení jsou navíc obvykle velmi impulzivní, věří, že je lepší jednat, než litovat chyb, které udělaly. Tento postoj lze považovat za velmi odvážný, ale Střelec to dohání do extrému, což ho může učinit lehkomyslným a nestabilním.

Zdroje: www.positivevibration.guru, www.hindustantimes.com