Býk (20. 4. – 20. 5.)

Ochranitelský instinkt

Lidé narození ve znamení Býka jsou zvláštně spjati se světem zvířat a zejména se světem psů, který tvoří láska, důvěra, respekt a věrnost. Tyto vlastnosti mají se psy společné. Býci jsou také velmi ochranitelští a starostliví, což ovlivňuje jak jejich blízké, tak jejich čtyřnohé mazlíčky. Navzdory tomu, že Býci mají rádi samotu, která je obohacuje na duchu, nikdy nepohrdnou diskrétní a přátelskou společností svých psů, třeba schoulených na pohovce.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Empatie a citlivost

Rak je zcela jistě nejempatičtější znamení celého zvěrokruhu, což je asi nejlepší vlastnost, která lidem pomůže dostat se do hluboké harmonie se zvířaty, zejména se psy. Ti také patří mezi nejempatičtější a nejcitlivější živé bytosti. Proto jsou nejlepšími přáteli těch, kdo se narodili ve znamení Raka. Náklonnost, která Raka váže k jeho psu, je tedy založena na jejich vzájemné schopnosti vnímat pocity a nálady.

Blíženci (21.5. - 20. 6.)

Dobrodružství ve dvou

Všestranní a nápadití jsou všichni, kteří se narodili ve znamení Blíženců. Mají velmi rádi zvířata a zbožňují venkovní dobrodružství ve společnosti svých věrných čtyřnohých přátel. Jejich sklon k objevování, vyhýbání se nudě a unikání nepříjemným lidem a situacím je vede k tomu, že v psovi najdou dokonalého společníka. Ve dvou tak prožijí tisíce dobrodružství a baví se, aniž by se kdy cítili sami.

Ryby (20.2. – 20.3.)

Velké srdce

Extrovertní a srdečné Ryby milují zvířata a především psy. Výrazná citlivost lidí narozených ve znamení Ryb jim umožňuje plně porozumět psí duši a díky vlastní zasněné a hravé duši dokážou svému psovi dávat chvíle radosti a štěstí. Na oplátku pak dostávají totéž.

Panna (24. 8. - 22. 9.)

Kontakt s přírodou

Přestože patří mezi nejpreciznější a nejracionálnější znamení, lidé narození ve znamení Panny mají silný kontakt s přírodou a se všemi jejími obyvateli. Mezi nimi jsou psi jejich nejlepšími přáteli, zvláště když chtějí strávit několik hodin v klidu a pohodě vedle láskyplné chlupaté koule srsti. Panny ve skutečnosti preferují společnost svého psa více, než společnost lidí.

Zdroje: wamiz.it, www.yourtango.com