Lev (23.7. - 22.8.)

Na pátém místě v našem žebříčku najdeme všechny ženy narozené ve znamení Lva. I kdyby v žebříčku chtěly být výš (a ony by chtěly), navzdory své monstrózní síle nejsou neporazitelné. Lev je známý tím, že se ujímá všeho: od rodinných problémů až po problémy ve vztazích, od pracovních záležitostí až po záležitosti svých přátel. I když Lev často snáší tato břemena s velkým klidem, někdy se stane, že ukáže svou zranitelnou duši.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Za širokým úsměvem a touhou jít ven a bavit se, skrývá Střelec velkou sílu. Ženy narozené v tomto znamení jsou ve skutečnosti osobnosti, které jsou rozhodně schopny nést na svých bedrech své i cizí problémy. Jen to málokdy dají najevo. Střelec je znamení, které je tu vždy pro vás, zejména v době, kdy to potřebujete. Vězte, že se na něj můžete spolehnout.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Zdá se vám divné najít v tomto žebříčku ženy narozené ve znamení Vodnáře? Pak je evidentně dobře neznáte. Ve skutečnosti jsou Vodnáři rozhodně silní lidé, zejména tváří v tvář životním potížím. Zatnou zuby a jdou vpřed, zdolají každého, kdo se jim postaví do cesty. Zrozenci ve znamení Vodnáře jsou skutečnými přírodními silami, často schovanými za jemnou a klidnou tváří, kterou nikdy neuvidíte naštvanou.

Štír (24.10. - 22.11.)

Prosím, nepleťme si sílu s hněvem. I když je Štír jedním ze znamení, které při hněvu dokáže doslova otřást zemí, to z něj nedělá jedno z nejsilnějších znamení zvěrokruhu. Štír je ve skutečnosti znamením proslulým tím, že je vůdcem a také rozhodně děsivým vůdcem, když chce.

Jako každý správný (a pravý) vůdce se však Štír ve skutečnosti stará o všechny problémy: v práci i v soukromém životě. Tyto ženy jsou často prvními, kdo jdou dobrým příkladem Tvrdě pracují, jsou oddaní, snaží se pomáhat ostatním pochopit tajemné věci. I když se snaží ukázat svou jemnější stránku, Štíři často čerpají sílu z lidí kolem sebe, proto si vždy vybírají ty, na které se mohou spolehnout. Štír obklopený pozitivními energiemi, soustředěný a odhodlaný, je jedním z nejsilnějších znamení zvěrokruhu a celého horoskopu.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Houževnaté a především silné. Ženy narozené ve znamení Kozoroha tu rozhodně nejsou, aby žertovaly. Kozorohové, často obklopení skutečnou žulovou zdí, aby chránili své srdce před zásahy života, jsou nejsilnějšími znameními zvěrokruhu ze všech.

Pro Kozoroha je myšlenka „neudělat to“ nebo „muset se vzdát“ něco odporného. Selhání pro ně prostě neexistuje. Kozoroh však také ví, že abyste byli v životě úspěšní, musíte tvrdě pracovat, a proto tak opravdu pracují. Ženy v Kozorohu jsou nejsilnějším znamením zvěrokruhu především díky svému způsobu myšlení. Řídí se heslem, že pokud se k něčemu zaváží, dostanou svůj výsledek. To je mantra, která je v životě posune daleko.

Zdroje: chedonna.it, Grantennis Toscana