Blíženci (22.5. - 21.6.)

Zrozenci v Blížencích mají problémy při nakupování. Za programy, workshopy a kurzy dokáží utratit majlant. Rádi se potkávají s lidmi, a tak se zapisují na nejrůznější lekce, zájmové kroužky a podobné akce.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Lidé narození ve Střelci utrácí rychleji, než byste stihli říct kreditní karta. Zřídkakdy utrácejí za věci materiální, jako jsou boty nebo oblečení, jejich finance tečou úplně jiným směrem. Milují dobrodružství, a tak nejvíce výdajů směřuje na cestování a položky jako letenky, ubytování, či pronájem aut.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Tito lidé mohou být velmi extravagantní, protože chtějí to nejlepší. Budou hýřit před svým partnerem, jen aby se zalíbili, a pak to přeženou. Nebo utrácejí za věci, aby zaplnili prázdnotu, kterou pociťují.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Tito lidé jsou na tom nejhůře, pokud jde o hospodaření s penězi. Na terapii, která léčí závislost na nakupování, by mohli chodit denně. Utrácení a chození po obchodech používají jako únik z reality, ve které si často neví rady. Nikdy by neměli mít žádnou nakupovací aplikaci a už vůbec ne kreditní kartu.

Štír (24.10. - 22.11.)

Jejich touhy jsou silné a touží mít hodně věcí. Mají vytříbený vkus a rádi utrácejí například za drahé šperky, umění a starožitnosti. Na ceny v těchto případech nehledí a dokáží pěkně zatížit svůj rozpočet.

Lev (23.7. - 22.8.)

Zrozenci ve Lvu milují styl, rádi se draze oblékají, a to pouze podle poslední módy. Jejich oblečení musí být značkové, včetně obuvi i ostatních doplňků. Lvi se rádi předvádějí a dělá jim dobře, když je lidé obdivují a závidí jim. Pro tento pocit neváhají utratit i své poslední peníze.


Zdroje: www.yahoo.com, timesofindia.indiatimes.com