Rak (22.6. - 22.7.)

Není divu, že Raci, kterým vládne Měsíc a jsou velmi silně v kontaktu se svými vlastními emocemi, jsou nejsoucitnějším znamením zvěrokruhu. Tyto ženy bývají laskavé a něžné, jsou citlivé a mají velké srdce. Vždy vám nabídnou podporu. Dokážou skutečně vstřebat a cítit bolest druhých, jejich hluboká touha pečovat jim pomáhá jednat soucitně, aby zmírnili něčí utrpení.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnář je další vzdušné znamení s obrovskými empatickými sklony. Tyto ženy rády dělají charitativní práci a nikdy neřeknou ne někomu v nouzi. Mají obrovskou trpělivost vyslechnout od druhých jejich trápení a také nabídnout pomoc a řešení.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy jsou o rovnováze a daří se jim dělat radost druhým a zvednout náladu. Často dokážou velmi rychle vidět všechny strany situace. Dává jim to jedinečnou perspektivu a schopnost být soucitní s druhými. Toto vzdušné znamení bude skutečně poslouchat, co chcete říct, a nebude mít problém vám věnovat spoustu svého času.

Panna (23.8. - 22.9.)

I když se Panny mohou občas zdát rezervované, jsou také ve zvěrokruhu známé jako léčitelé nebo pomocníci. Jsou vždy připraveny nabídnout vedení a podporu. Milují, když se cítí potřební, a jejich schopnost vidět, co je špatně a jak věci zlepšit, se může promítnout do charitativních činů užitečného soucitu, laskavosti a služeb ostatním.


Zdroje: www.msn.com, www.bonobology.com