Býk (21.4. - 21.5.)

Jste velmi hrdí a nesnášíte, když si někdo všímá vašich slabostí. Dokážete se vždy usmívat, i když je vám ve skutečnosti vnitřně špatně. A nikdy vás nenapadne požádat o pomoc. To není dobré. Je v pořádku dělat chyby a nelze žít s přesvědčením, že vždy musíte být ti nejsilnější. Někdy je v pořádku i plakat a není žádná ostuda požádat o pomoc druhé. Nemůžete nést všechna závaží sami, a když se naučíte požádat o pomoc, budete se hned cítit lehčí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jste velmi silní a odhodlaní. Myslíte si, že si vždy musíte poradit sami, a proto jste si zvykli nikdy nikoho nežádat o pomoc. Máte kolem sebe tolik lidí, kteří vás milují, a dali byste cokoliv, aby vám pomohli, kdybyste měli odvahu požádat o pomoc. Pamatujte, že bitvy, kterým čelíte společně, jsou lehčí a snáze se vyhrávají.

Panna (23.8. - 22.9.)

Jste si vědomi své inteligence, a proto můžete být trochu hrdí. Nežádáte o pomoc, ne ze strachu, že vás ostatní uvidí bojovat, ale protože si myslíte, že vám nebudou schopni správně pomoci. A abyste se vyhnuli vysvětlování nebo opravování chyb jiných lidí, děláte vše sami a přebíráte veškerou odpovědnost. Z dlouhodobého hlediska vás to však vede pouze k hromadění stresu. Zkuste tedy věřit ostatním, protože nejste jediný schopný člověk na zemi.

Štír (24.10. - 22.11.)

Jste velmi emotivní, milujete výzvy a myslíte si, že požádat o pomoc je projevem slabosti. Radíme vám, pusťte se, zahoďte toto klišé. I silní lidé potřebují pomoc a vy nejste jiní! Několikrát jste svou hodnotu prokázali osobně, teď už jen musíte umět věřit ostatním.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Jste nejpyšnějším znamením zvěrokruhu. Nesnášíte lidi, kteří vás vidí zranitelné, ​​myslíte si, že když někdo vnímá vaši křehkost, svět skončí. Máte obrovský strach z odhalení svých pocitů, které vám nakonec jen ublíží. Myslíte si, že jste přišli na svět sami a měli byste sami odejít. Zapomínáte, že jednou z krás života je být na cestě doprovázen, navazovat hluboká spojení a sdílet problémy s ostatními lidmi.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jste velmi transparentní člověk se svými emocemi, ale jste také někdo, kdo si své problémy raději řeší sám. Víte, že se můžete stát velmi citlivými, takže se bojíte otevřít ostatním a svěřit se jim se svými problémy. Lidé kolem vás dokonale vědí, kdo jste, a přijímají vás se všemi vašimi přednostmi a vrtochy. Přestaňte myslet na to, co si ostatní lidé pomyslí nebo udělají, a nezapomínejte, že požádání o pomoc vás může zachránit před mnoha existenčními krizemi.


Zdroje: virali.video, thoughtcatalog.com