Narodili jste se ve znamení Býka, Blíženců, Štíra a Vodnáře? Rady zkušených astrologů zní: nenoste zlato, žádné zlaté šperky, prostě nic vyrobeného z tohoto kovu. Může vám to ublížit. Všichni narození ve znamení Vah a Kozoroha sice mohou nosit nějaké zlaté šperky, ale jen drobné ozdoby a po jednom kousku. I jim hrozí negativní energie ze zlata.

Ztráta v práci

I další rady astrologů jsou neméně zajímavé. Pokud třeba podnikáte nebo pracujete v oblasti železa nebo uhlí, měli byste se vyhnout nošení zlata. Tyto obchody souvisí s planetou Saturn a nemají dobrý vztah s Jupiterem. V tomto případě můžete utrpět ztrátu v podnikání či v práci. Pokud je pozice Jupitera ve vašem horoskopu špatná, pak byste se měli úplně vyvarovat nošení věcí souvisejících se zlatem. Patříte také mezi ty, kteří se snadno rozzlobí a nemají trpělivost? I vy odložte zlaté ozdoby, protože přenáší teplo, což vás může ještě více rozžhavit.

Vy můžete

Zcela jistě vás určitě zajímá, která znamení zvěrokruhu by naopak zlato nosit měla.

Beran (21.3. - 20.4.)

Nošení zlatého prstenu je pro lidi narozené v Beranu přínosem. Zbaví se všech dluhů a otevřou se jim nové zdroje příjmů. A nejen to, nošením tohoto kovu získají úspěch v každé práci a mezi jejich rodinnými příslušníky vzroste náklonnost.

Lev (23.7. - 22.8.)

Zlato může probudit štěstí v životě lidí ve znamení Lva. Protože pánem tohoto zvěrokruhu je Slunce, které udržuje přátelské vztahy s mistrem zlata. Proto musí toto znamení zvěrokruhu nosit zlatý prsten.

Panna (23.8. - 22.9.)

Jupiter je pánem pátého a sedmého domu, díky čemuž bude nošení zlatých předmětů pro Panny příznivé. To vám pomůže zbavit se všech problémů, které přicházejí do vašeho života.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Pánem znamení Střelce a karakou zlata je také planeta Jupiter. V takové situaci bude pro lidi tohoto znamení příznivé nosit zlaté ozdoby. S tím získáte úspěch v každé práci a přitáhnete si do života i peníze.

Na jakém prstu nosit zlatý prsten?

I na to znají hvězdy odpověď. Podle astrologie by se zlatý prsten neměl nosit na levé ruce, hvězdy říkají, že takové nošení pak má nepříznivé vlivy na naše životy. Pokud nosíte zlatý prsten s drahokamem topaz, můžete jej nosit na ukazováčku. Nošení zlatého prstenu na ukazováčku také zvyšuje koncentraci, na prsteníčku zase přináší štěstí a na malíčku pomáhá pomáhá zbavit se nachlazení nebo onemocnění dýchacích cest.

Zdroje: www.indiatvnews.com, time.news